Halil sonuçtan hiç memnun değil

Logo Yazılım Logo Tiger 3 Erp Yazılım Programında Enflasyon Muhasebesi Kaosu.

29 Nisan 2024 14:51

Logo Tiger 3 erp Yazılım Programında Enflasyon Muhasebesi Kaosu ve Mağduriyeti.

Logo Tiger erp Programı 31.12.2023 tarihli Enflasyon Muhasebesi kapsamında tam bir hayal kırıklığı yaşattı. Lem ücretine gelindiği zaman tam bir tekel fiyat politikası izlerken Enflasyon muhasebesi kapsamında eksik güncelleme ve geliştirmeler nedeniyle tam olarak manuel excel üzerinden kayıt yapmak zorunda bırakmıştır.

Şöyle ki "31.12.2023 itibariyle malzeme yönetimi modülü için enflasyon düzeltmesi yapılarak envanter raporunun düzeltilmiş tutarlar ile alınabilmesi sağlanmıştır. Fakat, 2024 yılında yapılan satışların smm muhasebe fişlerine ve sarf fişi, fire fişi, sayım eksiği gibi malzeme fişlerine düzeltilmiş tutarlar üzerinden birim fiyat ataması yapılmadığı için muhasebeleştirme işlemleri yapılamıyor. Sabit kıymet ve malzeme yönetimi modüllerinde iş yeri bazlı Enflasyon düzeltme fişleri yapılamadığından, tüm işlemler Tek Fişe atıldıktan sonra manuel olarak iş yeri bazında işlem yapılmıştır. Bu kapsamda defalarca Logo İş Ortağı olarak sizin üzerinizden talepler bildiğiniz üzere iletilmiştir. Ayrıca tarafımızca da telefon üzerinden şikayet ve taleplerimiz müşteri ilişkileri bölümüne iletilmiştir." Her türlü yasal yol ile hakkımızı arayacağız.

Halil
30 Nisan 2024 17:01

Logo Temsilcisi aradı, çözüm ortağı ile görüşerek şu an geliştirmenin yapıldığını, Program üzerinden işlemin yapılamayacağını söyleyerek alternatif manuel hesaplama yapmak için ve manuel mahsup fişine girebilmek için data Sağladıklarını ilettiler, bu çözüm önerisi bireysel emeğimizle mahsup fişine kayıt girebilmek için ham data sağladı. Fakat Hala yönetim raporlaması yapamıyoruz, Logo ne zaman sorunu çözerse tüm işlemleri tekrar yapacağız. Logo nun hesapladığı ile daha önce girilen kayıtlar arasında fark çıkarsa manuel yine yüzlerce kayıt yapacağız. Her şeye rağmen manuel kayıt girebilecek geçici bir data sağladıkları için geçici olarak yasal ihtiyacımızı karşılamaya çalışacağız. 17 Mayıs tarihinden önce bu sorun program tarafından düzeltilemezse ayrıca sorunlar çıkacaktır. Umarım Logo bir an önce ilgili geliştirmeleri yapar ve mağduriyetimizi sonlandırır.

06 Mayıs 2024 09:26 (Şikayetten 6 gün sonra)

Değerli müşterimiz, Bildiriminiz için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz konu değerlendirilmek üzere ilgili birimimize yönlendirilmiştir. Çözüm/öneri/bilgi paylaşımı için en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Müşteri İlişkileri Ekibi

Halil
30 Ağustos 2024 16:58

Sayın Yetkili, Bugün 30.08.2024 ve biz 8 aydır enflasyon değerlemesi yapamıyoruz. Her şeyi geçtim artık en azından stok değerlemesi sorununu çözün lütfen. Sürekli talep yapıyoruz, sürekli yeni versiyonda deneyin, bir de böyle deneyin, bir de şöyle deneyin diyerek 8 ayı bitirdik. Lütfen Basit ortalamaya göre biz bir envanter raporu bir ayrıntılı maliyet analiz raporu bari verin artık. Gerçekten derdimizi nasıl anlatacağımızı bilmiyoruz. Adı üstünde basit ortalama, bunu bile yapamıyoruz. Lütfen acil destek verin, Logo programı kadar sorunları çözemeyen bir firma ile karşılaşmadım. Pes.

LEM Fiyatlarındaki Artış Alternatif Arayışına İtiyor

16 Nisan 16:25

26 Şubat 08:56

01 Nisan 2024 16:28

Logo Yazılım Logo Erp Basıc Muhasebe Yazılımını Satın Aldım Ancak Kurulum Yapılmadı

15 Eylül 2024 14:34
logo-yazilim-logo-erp-basic-muhasebe-yazilimini-satin-aldim-ancak-kurulum-yapilmadi-4.pdf