Logo Yazılım Logo Erp Basıc Muhasebe Yazılımını Satın Aldım Ancak Kurulum Yapılmadı

15 Eylül 2024 14:34

Yazılım taleplerimizi karşılamak üzere piyasa araştırması yaparken, ihtiyacımız olan yazılımın 3 firma üretim tesisinde yapılan üretimlerin muhasebe programına aktarılarak faturalandırmasını kolaylaştırmayı amaçlamıştık. Bu talebimi logo firması satış yetkilisi N**** K*** +90 ***********33 çalışanına bildirdim. Talebimin kolaylıkla karşılanacağını, logo erp basıc yazılımını satın almam gerektiğini bildirildi.
Bunun üzerine 30.09.2023 tarihinde 3 firma için logo erp basıc yazılımını kredi kartı ile ödem yaparak satın aldım.
Kurulum sürecini beklerken defalarca arandım. 1. Firma kullanıcı hesabı açıldı. Sunum şeklinde web üzerinden tanıtıp yapıldı. Yapılan bu tanıtımda üretim tesisinden satın almış olduğum logo erp basıc muhasebe yazılımına üretim bilgilerinin nereden aktarıldığını sordum. Ve hayal kırıklığı ile bu uygulamanın bunu desteklemediği bildirildi. 2024 yılı ocak ayında yapılması için yazılımcılarının
çalışma yaptığı belirtildi. Alım yaparken kendilerine sorduğumuzu ve bu talebimizi karşılayacağını
bildirmeniz üzerine satın aldığımızı bildirdik. Konu kulak arkası edilerek ilgilenilmedi. Ücret iadesi de alamadım.
Ücret iadesi alamadığımızdan İyi niyet çerçevesinde madem 2024 yılı ocak ayında böyle bir çalışmanız aktif olacak diğer 2 firma kullanıcı hesaplarının da açılmasını ve uygulamanın nasıl kullanılması gerektiği konuda bilgi verilmesini talep ettim. Logo T**** Y**** +90 ***********42 satış temsilcisi hanım efendiyi defalarca aradım talepte bulundum.
2023 / Ekim ayı oldu, 2023 / Kasım ayı oldu herhangi bir kullanıcı hesabı açılmadı. Defalarca kullanıcı hesaplarının açılmasını bu süreçte talep ettim. Sonuç alamadım.
Logo yazılım sanayi ve ticaret a. Ş Firmasının ilgisiz kalması neticesinde 19/12/2023 tarihinde MBL2023000000011 numaralı fatura numarası ile iade faturası düzenleyerek hesap bilgilerimi ilettim.
Ödemenin gelmemesi üzerine bilgi vermek üzere Firma müşteri temsilcilerini aradım. f*****@logo.com.tr ve t**********@logo.com.tr mail adresine mail göndermem istendi. 18.01.2024 - 06.02.2024 - 29.02.2024 tarihlerinde mail gönderdim. Ancak herhangi bir mailime dönüş yapılmadı. En son 05.03.2024 tarihinde Logo T**** Y**** +90 ***********42 satış temsilcisi hanım ile görüştüm. Ücretin iade edilmeyeceğini bildirdiler.
Hem zaman yönünden oyalandım. Mağdur edildim. Hem de ücreti alarak ve kendilerine finansal katkı sağlayarak paramı geçen sürede kullandılar.
Mağduriyetimin giderilmesini, Ücret iadesinin yapılmasını talep etmekteyim.

logo-yazilim-logo-erp-basic-muhasebe-yazilimini-satin-aldim-ancak-kurulum-yapilmadi-4.pdf
19 Eylül 2024 09:18 (Şikayetten 3 gün sonra)
Ali
23 Eylül 2024 12:01

Herhangi bir dönüş yapılmamıştır.

Logo Yazılım LOG Bulut Erp Çalışmayan Yazılım

02 Nisan 2024 15:46
Yüksel sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Destek Ve Kullanılamayan Yazılım

10 Kasım 2024 18:05
Emre sonuçtan hiç memnun değil

10 Nisan 09:23

Logo Yazılım'ın Müşteri Memnuniyetsizliği

24 Ocak 10:37
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Logo İşbaşı Logo İş Başı Online Banka Entegrasyon IP Sorunu

17 Mayıs 2024 15:34