Semih sonuçtan hiç memnun değil

LG TV Panel Arızası Ve Yüksek Onarım Maliyeti

LG TV Panel Arızası Ve Yüksek Onarım Maliyeti
Semih
06 Ekim 2024 14:28

LG 49SJ800V TV Panel Arızası;
2018 yılının sonunda kullanmaya başladığımız televizyonumuz her geçen gün farklı arızalar çıkarmakta. Geçmiş yıllarda bahsettiğim gibi 2018 yılının sonunda kullanmaya başlamışken ilk servis kaydımız 2019 yılında ve sonrasında da hep bir sorun, hep bir arızasıyla uğraştık. En son Wi-Fi bağlantı kopması şikayetimiz vardı, onu idare ettik bir şekilde ama sonunda televizyonumuzun paneli de arızalandı. 5 yıllık bir kullanım sonunda maalesef televizyonumuz kullanılamaz hale geldi. Servis çağırdık, sadece panel arızalı demek için 750 TL ücret ödedik ve bana sunulan panel değişim ücreti tam 19 bin tl. Şaka gibi değil mi, yanlış duymadınız 19 bin tl. Şu anda piyasada aynı eşdeğer marka bir TV almaya kalkarsanız emin olun bu kadar pahalı değil. 12-13 bin tl bandında birçok televizyon mevcut. Eskisi gibi kaliteymiş, müşteri memnuniyetiymiş kimsenin umurunda değilsiniz. Resmen 5 yılda çöp olan bir televizyona ve memnuniyetsiz bir müşteriye sahip oldunuz. Teşekkürler LG Müşteri Hizmetleri. Bir daha asla evime LG marka ürün almam.

Ridvan
Ridvan

LG bütün müşterilerine resmen bozuk ürün satmış benim TV 2,5 senede bozuldu. Ürününün arkasında durmadı.

Nurettin
Nurettin

Aynı TV bende de var ve tıpatıp aynı sıkıntılar bende de çıktı. Tamamıyla pişmanlık LG TV. Artık tercih etmeyeceğim bir marka oldu. Kumanda çalışmaz Wi-Fi çalışmaz ekran gider. Çevremde de iki LG TV daha vardı onlarda benzer hatalar verdi. Alırken bir ton para verdiğimiz ürünler belli bir zaman sonra çöp oluyor. Tamir masrafları içinse bir dünya para talep edildiğinden yenisi alınmak zorunda kalınıyor.

Ercan
Ercan

Aynı TV aynı sorun benden de dun 750 servis ücreti istendi çağırmadım 19000 çok mantıksız onun derdi bitmez kurtul ondan.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

20 Şubat 2024 14:38
LG Destek Konusunda Yetersiz
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
06 Mayıs 2024 11:47
LG Oled TV Panel Arızası 43.000 TL İstediler.
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
29 Nisan 2025 20:58