Emre sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2024 14:24

LG pişmanlık olma yolunda ilerliyor. 6 Nisan 2024’te takılan sıfır LG klima toplamda bir hafta bile çalışmadan arıza verdi. Soğutma yapmıyor. Kendi kendine kapanıyor. Yetmedi bir de iç üniteden içeri su akıtıyor. Şaka mısınız? Şaka mı bu? Nerede abi servis desteği? Nerede ürüne ve müşteriye destek? 3 aylık bu cihaz 3 ay. Daha 1 hafta toplamda çalışmadı. Dalga mı geçiyorsunuz siz. Yaz aylarında rahat edelim diye öncesinden aldığımız klimamızı yaz geldi ve kullanamıyoruz. Geçtiğimiz hafta Salı günü konuyla ilgili şikayette bulundum, servis desteği istedim. Bir hafta geçti. Servis desteği bana ulaşmadı. Tekrar müşteri hizmetlerini aradım, desteğin bana ulaşmadığını ve artık havaların sıcak olduğunu, bu yüzden de problem yaşadığımızı, LG‘den bu konuda hiç memnun olmadığımı dile getirdim. Servisle görüştüler, servis onlara dönüş yapacaklarını söylediler. Bu hafta içinde kesinlikle servis desteği sunacaklarını söylediler. Ben hala destek bekliyorum. Sizin bir yaptırımınız yok mu? Daha 3 aylık klima arıza veriyor. Toplamda bir hafta bile çalışmadan ve 10 gündür destek veremiyorsunuz. Koskoca LG'nin geldiği durum bu mu?

08 Ağustos 2024 14:03
LG Pişmanlık Oldu. Servis Desteği Yok. Müşteri Desteği Yok. Yazık.

Cevap vermeye tenezzül bile etmiyorlar. O kadar rezil duruma gelmiş bir haldeler. Daha 4 ay oldu eve aldığımız klima rezil durumdayız. Servis ilk gelmesi 12 gün sürdü. Yine sorunlar devam ediyor. Şimdi de 8 gündür servis bekliyorum. Ne ürün desteği ne müşteri desteği ne servis desteği. Hiçbir şey yok ortada.

08 Ağustos 2024 14:05

Günlerdir içeriye su akıyor. İlk geldiklerinde de söyledim. Su akıtıyor hımmm mmımmm ettiler normal dediler. Yatak odasındaki klimam da LG ondan bir Damla Su akmadı dediğimde de cevap yok.

LG Klima Satın Alımında Fabrikasyon Hata Ve Yetersiz Servis Deneyimi

Olcay
04 Temmuz 2025 16:58
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Derya
23 Ağustos 2024 21:48
LG Hatalı Sıfır Klima Muhatap Yok!
LG Hatalı Sıfır Klima Muhatap Yok!

LG Klima Su Damlatıyor

Can