LG Klima Su Damlatıyor

Can
19 Ağustos 2024 17:39

Haziran başında LG'nin web sitesinden aldığımız klimanın kurulumu Haziran sonlarında kendi yönlendirdikleri servis tarafından gerçekleştirildi. Kurulumun üstünden iki ay geçmeden klima su damlatmaya başladı ve 13/08/2024 tarihinde çağrı merkezini arayarak konu hakkında talep oluşturduk, garanti kapsamında servis yönlendirdiklerini belirttiler. Takip eden iki gün içinde ne arayan ne soran oldu, tekrar çağrı merkeziyle iletişime geçtik, özürler dileyerek servis yönlendirdiler ve 16/08/2024 Cuma günü servisin mutlaka geleceğini belirttiler. Ertesi gün yine servis gelmediği gibi arayan soran da olmadı, tekrar aradık ve bu sefer bir de şikayet kaydı oluşturduk. Telefondaki hanımefendi özürler dileyerek 19/08/2024 tarihinde servisin mutlaka geleceğini, kendisinin konunun takipçisi olacağını söyledi. Gelinen noktada günün sonuna yaklaşıyoruz ama gelen giden yok, bir haber, bilgilendirme vb. de yok. Az önce bir kez daha servisle görüştük, yine telefonda dakikalarca bekletilme sonucunda net bir cevap alamıyoruz, klimamız su damlatmaya devam ediyor, LG bu mağduriyetimizi gidermek için en ufak çaba sarf etmiyor, biz ısrarla peşinden gitmesek, servisin durumuyla ilgili arayan soran da olmayacak. Bu tarz elektronik ürünlerde satın alma sonrası servisin ne kadar önemli olduğunu göstermiş oldular, bir daha yanına yaklaşmayacağım bir firma, isterlerse bedava ürün versinler.

Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Burcu
22 Haziran 2024 12:06
Cenk sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan LG Klimanın Sürekli Arızalanması Ve Değişim Talebi

Cenk
23 Şubat 2025 09:27

Yeni Alınan Klimada Su Damlatma Ve Servis İlgisizliği

Ömer
31 Temmuz 2025 14:41
Burak sonuçtan hiç memnun değil

LG Klima Kompresör Garantisi Kapsamında Arıza Çözülmedi, Servis Ücreti Talep Edildi

Burak
27 Haziran 2025 12:30
Emre sonuçtan hiç memnun değil

LG Pişmanlık Oldu. Servis Desteği Yok. Müşteri Desteği Yok. Yazık.

Emre
11 Temmuz 2024 14:24
LG Pişmanlık Oldu. Servis Desteği Yok. Müşteri Desteği Yok. Yazık.
LG Kategorileri