LG Klima Performans Sorunu

15 Temmuz 2024 18:39

Merhaba, 07.07.2024 tarihinde kurulumu yaptırmış olduğum LG Dual cool Plus 12.000 BTU klimamın performansından memnun değilim. 12.000 BTU klima 18m2 odayı soğutamıyor. Oysa ki bu bölgede normalde klimayı gündüz 24-25 derecelerde kullanıyoruz. Bu klimada 20-21 derecede bile odayı yeterince soğutamıyor. Bu konu hakkında kurulumu yapan servisi çağırdım fakat gelip göz ucuyla bakarak sorun olmadığını belirttiler. 18 derecede düşük fan hızında ağız çıkış sıcaklığı 17.5-18 derece arasında seyrediyor. Çok daha ucuza satılan 9000 BTU klimalarda bile ağız çıkış sıcaklığı 14 dereceden yukarıya çıkmaz. Servisiniz klimanın neden soğutmadığına bir sebep bulamadı ve yapacak bir şey yok diyerek evden ayrıldı. Müşteri hizmetlerini arayarak durumu anlattım "onlar yapacak bir şey yok dediyse biz de bir şey yapamayız" diyorlar. Eğer koskoca LG firması kendi ürettiği klimanın neden performans vermediğini bilemiyorsa biz kullanıcı olarak ne yapacağız? Sorununu çözemiyorsanız bu klimanın iadesini istiyorum aksi halde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

08 Ağustos 2024 09:38

Hala daha bana bir çözüm üretilmiş değil gerçekten inanılmaz! Ne yazık ki sorun daha da kötü bir hal aldı. Israrlarımla tekrar servis gelip hiçbir sıkıntı yok diyerek gitti. Ardından klimadan gelen sesler yüzünden klimanın içine ışık tutarak baktım kırık parçalar olduğunu gördüm. LG Merkeze mail atıyorum ilgileneceğiz deyip hiçbir şey yapmıyorlar. Özetle LG pişmanlıktır!

Merhaba, cihazınız ilk kurulduğunda vakumlama işlemi yapılması gerekir. Dış üniteye bir kompresör bağlanır 45dk civ. Çalıştırılarak klima içindeki hava boşaltılır. Servis uğramamak adına yapmamış olabilir

Zeynel sonuçtan çok memnun

18000 BTU LG Klima Soğutmuyor Ve Isıtmıyor

Zeynel
20 Kasım 2024 15:29
Cenk sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan LG Klimanın Sürekli Arızalanması Ve Değişim Talebi

Cenk
23 Şubat 2025 09:27
Akın sonuçtan hiç memnun değil

LG PC12SQ Klima Çok Kötü, Servis Kötü Ürün Soğutmuyor.

Akın
21 Ağustos 2024 22:18
LG PC12SQ Klima Çok Kötü, Servis Kötü Ürün Soğutmuyor.
LG Kategorileri