LG Bursa Nilüfer Şubesinin Kurumsallıktan Bir Haber Oluşları

LG Bursa Nilüfer Şubesinin Kurumsallıktan Bir Haber Oluşları
22 Ocak 2024 22:37

LG brandshop gürkaynak - Nilüfer mağazasından 2023 aralık ayında satın aldığım, LG'nin en yeni ve en yüksek fiyatlı modelleri olan çamaşır ve kurutma makineleri maalesef hayal kırıklığına uğrattı. Fiyat konusunda herhangi bir esneklik gösterilmedi.
Markaya ve kurumsal yapısına güvenerek, bir sorunla karşılaşmayacağımızı düşünerek ürünleri aldık. Ürünlerin 1-2 ay depoda bekletilebileceği belirtildi ve biz de bir süre beklettik. 20 Ocak 2024'te teslimat için anlaştık ve ürünleri teslim alabilmek adına saatlerce evde bekledik. Beklentimizin aksine, korumasız ve üstü açık bir araçla yağmurlu bir havada ürünlerin teslim edilmeye çalışılması hayal kırıklığı yarattı.
Ürünleri bu durumda teslim almadık ve aracın kapalı olmasını talep ettik. Ancak, firmanın başka araçlarının olmadığı ve Güneşli bir havada teslimat yapılması gerektiği gibi beklenmedik bir yanıt aldık. İkinci bir olumsuzluk ise, adliye çalışanı olduğum ve mesai saatlerinde bulunduğum bir zamanda, hiçbir ön bilgilendirme yapılmadan, ürünlerin yarım saat içinde teslim edileceği söylendi. Evde kimsenin olmadığı bir saatte, haber verilmeden ürünlerin araca yüklenmesi profesyonellikten uzaktı. Bu deneyim, ürünler konusunda olumsuz bir görüş oluşturmama neden oldu.
Yağmur altında kalan ürünlerin tekrar teslim edilmesi durumunda, yasal haklarımı kullanacağımı ve ciddi bir tazminat talebinde bulunacağımı ifade etmek isterim. Satış sırasında indirim yapmayan ve müşteri hizmetleri konusunda yeterli bilinçte olmayan firmaların, pazardaki yerlerini kaybedeceklerine inanıyorum. Sağlam bir ürün almak için gösterdiğimiz çabanın, bu tür sorunlarla gölgelenmesi kabul edilemez.

23 Ocak 2024 10:36

Yazmış olduğum metin kesinlikle paylaşılan ile alakasız, hakaret ya da küçük düşürücü hiçbir kelime kullanılmamasına rağmen bu şekilde yumuşak ifadelerle yazı metnimin değiştirilmesi bariz anlam farklılığına ve düşüncelerimi tam olarak yansıtmamasına neden olmuş!

Mağdur
Mağdur

Sonuç alabildinizmi. Gurkaynaklar tarafından çok büyük bir yanlışlık yapıldı şu an kabul etmiyorlar

Kenan
21 Temmuz 2023 17:01
Yiğit sonuçtan hiç memnun değil

Yiğit
29 Mart 2024 15:12