İsmail
10 Kasım 2024 19:59

13.10.2024 tarihinde İstanbul ili Esenyurt İlçesinde bulunan Akbatı AVM içerisindeki LG Elektronik ( formda tüm bilgileri mevcut olan firma ) mağazasından satın almış olduğum çamaşır makinesi firmanın yönlendirdiği servis ile 18.10.2024 tarihinde montajı yapıldı.
Aynı gün makineyi çalıştırdığımda normalden fazla gürültü çıkardığını, aşırı sallandığını ve makineden su geldiğini gördüm. Hemen LG müşteri hizmetlerini aradım ( Sistemlerinde Ses kayıtları mevcuttur ) bana satın aldığım firmayla görüşmem gerektiği söylendi. Satın aldığım firmayı arayıp durumu belirttim ve ürünü iade etmek istediğimi söyledim. Hem LG firmasının sözleşmesindeki cayma maddelerine istinaden hem de Tüketici Hakları kanunun 6502 numaralı yasanın gerekli maddelerine istinaden hakkımı kullanmak istediğimi belirttim. Fakat böyle bir hakkım olmadığını iddia edip beni sürekli oyaladılar. Evime tekrar ekip yolladılar. Gelen ekip durumun normal olduğunu söyledi fakat kendim farklı bir firmaya gidip makinemin aynısını mağazada çalışır vaziyette gördüm. Hiçbir şekilde gürültü, sarsıntı ya da su sızıntısı yoktu. Ayrıca günlerdir çözüm bulacaklar diye makineyi kullanmadığım için evimde yaşayan biri yatalak iki hastam var ve beni çok mağdur ettiler. LG firmasının bu kadar kalitesiz bir hizmet anlayışı ve müşterilerine karşı bu kadar ilgisiz olduğunu bilmiyordum. Çözüm bulamadığım için Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yaptım. Sonuna kadar şikayet edebileceğim ne kadar kurum ya da kuruluş var ise hepsine gideceğim. Zaten bu kadar açıklamaya ne gerek var siz devletin çıkarmış olduğu yasaya bile karşı geliyorsunuz üzerine söylenecek bir söz mü var çok merak eden benim gibi mağdur var ise Tüketici Hakları Kanunun 6502 numaralı yasasının tüm maddelerine bakmaları yeterli.

Mila
18 Temmuz 2024 07:40

Engin
05 Kasım 02:30
Alperen sonuçtan çok memnun

Alperen
15 Ekim 2023 10:32
"Değişim için teşekkür ederim. Süreç uzun oldu ve sıkıntı yaşadık ancak sonunda yeni ürün geldi ve problem çözüldü. Teşekkürler"
Pati sonuçtan hiç memnun değil

Pati
22 Nisan 2024 17:54