Levis Firması Şikayet

Erkan
29 Mayıs 2024 18:11

Merhaba,

12.05.2024 tarihinde Cevahir Levis mağazanızdan kot pantolon aldım. Satış temsilcisi pantolon paçası için terzi hizmeti verdiklerini ancak Cevahir alışveriş merkezinde olmadığını bu nedenle bizi Zorlu Alışveriş Merkezine yönlendirdi. (Cevahir gibi büyük bir alışveriş merkezinde neden anlaşmalı terziniz olmaz.) Zorlu Alışveriş Merkezindeki arkadaş paça ölçüsünü aldı ve eğer boyu uzun gelirse tekrardan paça boyu yapılabileceğini bildirdi. Tadilat yapıldıktan sonra Pantolonun paçası uzun olduğu için bu sefer evimize yakın olan İstinye Parktaki mağazanıza götürdük. Oradaki arkadaş bize tadilat fişi vererek terziye götürmemizi söyledi. ( Mağazaya verirseniz daha uzun sürer ancak siz AVM deki terziye götürseniz hemen yapar dedi). Terziye pantolonu deneyip paçasının ayarını öyle yapmasını söyledik. Onunla uğraşamam çok işim var dedi. Pantolonun paçasına baktı ve bunun paçası yapılmış dedi. Bende zorluda yapıldığını söyledim. Ben yapmamışım bununla uğraşamam dedi. (Terzi hiç yardımcı olmadı çok kabaydı). Marka Satış aşamasında Levis firması terzi hizmeti vermemeli, veriyorum diyorsa (ki satış aşamasında firmanın beyanı ) müşterisinin sorunu için çözüm üretmeli. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

Feyza sonuçtan hiç memnun değil

Levi’s Mağazasında Pantolon Sorunları Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Feyza
20 Ekim 2025 20:19
levis-magazasinda-pantolon-sorunlari-ve-yetersiz-musteri-hizmeti-1.jpg
Fatoş sonuçtan hiç memnun değil

Fatoş
05 Haziran 2024 23:51