Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Lenovo Bilgisayar Lenovo Premium Care Destek Olmuyor

28 Ağustos 2024 10:37

01.08.2024 tarihinde Lenovo Premium Care Destek hattı ile iletişime geçerek, cihazımda aşırı ısınma ve bu ısınma durumunda özellikle klavyede birçok tuşun çalışmadığını belirterek kayıt oluşturduk. Yerinde destek çözüm hizmeti de alabileceğimi ilettiler. Daha uygun olduğu için bunu tercih ettim. 28.08.2024 tarihine kadar defalarca kez aradım, ancak hiç dönüş olmadı. 28.08.2024 tarihinde 0212 467 01 13 numaralı telefonda, 09:45 saatinde yaptığım görüşmede, ürünün bana iletilip iletilmediği soruldu. Ürünün bana gelmediğini ilettim. Kontrol ettiler ve ürünün geldiğini, teknisyen atamasının yapılacağını söylediler. Birkaç gün içinde teknisyen ataması yapılır ve size dönüş yapılarak randevu alınır diye iletildi. Lenovo Premium Care Chat yazılı destek hattı ile yine görüşme sonrası iletişime geçtim. Yorum olarak "Sistemde parça tedarik ve planlama işlemlerinin devam ettiğini görüyorum. Mahmut Bey." diye iletildi. Hangi bilgi doğru, ürün geldi mi gelmedi mi? Geçiştiriliyorum ve doğru bilgi edinemiyorum. Uzunca zamandır çalışmalarım aksıyor ve maddi açıdan da bana zararı olmaktadır. Cihazımın bilgileri şu şekildedir: Lenovo Yoga 7 14ITL5 Sn.: PF2T56KW

30 Ağustos 2024 17:46

28.08.2024 tarihinde teknisyen randevu almadan bilgi vermeden yerinde onarım için ziyaret etti. Gelen arkadaş ürünümle ilgili bilgi sahibi değildi. Parça değişim işlemi yapıldı sonrasında incelediğim de, üst ve alt kasa arasında boşluklar vardı, Mikrofon çalışmıyor, bilgisayarı açma Power tuşu çalışmıyor bilgisayarımı tuşundan açamıyorum, kasa da şişlik var, 1 vida eksik takılmış, 3 tane vida dışarıda kalmış ve bu vidalar gelen ürünlerden çıkan fazla vidalar mı yoksa cihazım da eksik vida mı takıldı? Servis müdahalesi öncesi bahsettiğim sorunların hiç biri yoktu. 27 gün bekledikten sonra karşılaştığım durum gerçekten üzücü. Çalışmalarıma engel oldu ve acil olarak bir çözüm talep ediyorum. Cihazımın iyi bir şekilde müdahale edilmediğini uygun olmayan şekilde montaj yapıldığını düşünüyor farklı sorunların çıkabileceğini düşünüyorum. Cihazımın değişimini talep ediyorum.

03 Eylül 2024 09:26 (Şikayetten 5 gün sonra)

Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Sercan
24 Ekim 2024 16:28
Lenovo Yoga 7: Garanti Sürecinde Bitmeyen Sorunlar Ve Güven Kaybı
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Lenovo Yoga7: Sürekli Kapanma Sorunu Ve Yetersiz Teknik Destek

17 Şubat 2025 14:14
Lenovo Yoga7: Sürekli Kapanma Sorunu Ve Yetersiz Teknik Destek
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Lenovo Legion 9: Sürekli Sorunlar Ve Çözüm Bulunamayan Servis Süreci

Serhat