Lenovo Bilgisayar Lenovo Legion 5 Güç Düğmesine Basılıyor Işık Yanıyor Ama Açılmıyor.

Ahmet
12 Mayıs 2024 11:56

Merhaba. Lenovo legion 5 laptopum iki gece önce bilgisayarım aniden kapandı ve güç Düğmesine basınca tepki vermedi. Boot menüsünden ancak açabildim. Bunu birkaç ay önce de yapmıştı. Cihaz kapanıyor ve şarj olmuyordu. Statik elektriği aldıktan ve bekledikten sonra kendiliğinden düzeliyordu. Dün ise oyun oynarken birden kapandı ve ne yapsam açamıyorum. Güç düğmesi bir süre yanıyor klavye altındaki ışıklar yanıyor ve sönüyor. Hatta bazen basmadığım halde güç düğmesine kendiliğinden açılmaya başlıyor ama 10 saniye sonra kapanıyor. Garantim bulunuyor. Yıl sonuna kadar. Fakat sorunun bir an önce çözülmesi gerek projelerim ve sınavlarım var yakın zamanda. Ürünü Teknosa'dan almıştım ve teşhir ürünüydü. Birkaç aydır da yanık kokusu alıyorum bilgisayardan çok zorlamadığım halde.

12 Mayıs 2024 11:29

Lenovo Legion 5 bilgisayarımla oyun oynadığım esnada bilgisayar bir anda kapandı. Sonrasında açmaya çalıştığımda herhangi bir tepki alamadım. Cihazın statik elektriğini boşalttıktan sonra ise güç düğmesinin ışığı geliyor 10 saniye içerisinde gidiyor ve açılmıyor. Bu olaydan bir gece önce de benzer bir sorun yaşadım fakat o gece oyun da oynamıyordum ve boot menüsünden cihazı tekrar başlatabildim. Şu an bunu da yapamıyorum. Birkaç aydır yanık kokusu da alıyorum sanırım anakartla alakalı bir sorun. Laptopun servisi yıl sonuna kadar var. Sorunumun acilen çözülmesini talep ediyorum. Projelerim ve sınavlarım var çok yakın zamanda.

13 Mayıs 2024 14:08 (Şikayetten 1 gün sonra)
13 Mayıs 2024 14:08

Sayın müşterimiz, Lenovo ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyimlerinizi, görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili sizlere telefon yolu ile geri dönüş yapılmıştır. Lenovo’yu seçtiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Lenovo Türkiye

Lenovo Bilgisayar Lenovo PC Garanti Kapsamındaki Cihazın Onarılamaması, İlgisizlik

Batuhan
26 Ağustos 2024 21:25
lenovo-bilgisayar-lenovo-pc-garanti-kapsamindaki-cihazin-onarilamamasi-ilgisizlik-8.pdf
İsmail sonuçtan memnun

İsmail