Lego Store Turkey'in İade İşlemlerindeki Tutarsızlıkları

Burak
24 Şubat 2023 08:52

19.02.2023 Pazar günü Akasya Lego mağazasından ürün aldım. Bir sonraki gün mağazayı aradım ve ürünü iade etmek istediğimi söyledim. Ürün paketini açmadıysanız ve fiş yanınızda ise iade edebilirsiniz bilgisi verildi tarafıma. 21.02.2023 Salı günü iade etmek için işten izin aldım ve Tuzla’dan kalktım otobüslerle minibüslerle Akasya AVM’ye kadar geldim. Mağazaya iade etmek için girdiğimde alışveriş yaptığım kartın da yanımda olması gerektiği başka şekilde iade edilemediği bilgisi verildi. Ve iadeyi gerçekleştiremeden tekrar geri döndüm.
Aradığım zaman bu bilgi verilemez miydi?
O kadar yol gittim, iş yerimden izin aldım sonuç koca bir boşa giden zaman...
Tekrar! 23.02.2023 Perşembe günü saat 18-19 civarı Akasya AVM yerine Hilltown AVM de aldığım ürünü iade etmeye gittim ve iade yönteminin mail üzerinden yapacağını söyledi kart ile hiçbir işlem yapmadı.
Yapılabilen alternatif çözüm varmışken beni Tuzla'dan bir iade için iki kez yollara düşürüyorsunuz. Kesinlikle sizden bir daha alışveriş yapmayı düşünmüyorum ve çevreme de kesinlikle önermeyeceğim. Bu kadar büyük bir markaya bu hareketler hiç ama hiç yakışmadı.

Kıvanç sonuçtan çok memnun

Kıvanç
07 Mart 10:37
"Markayla uzun süre yazışmalar yapıp sonuç alamamıştım. Şikayetvar'a yazınca sorunum hemen çözüldü - para iadem yapıldı. Sorunumu çözdükleri için öncelikle Şikayetvar'a daha sonra Lego'ya teşekkür ederim."

Sen
28 Kasım 00:57
Lego Setinde Eksik Parçalar Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Nedeniyle Mağduriyet
lego-setinde-eksik-parcalar-ve-yetersiz-musteri-hizmeti-nedeniyle-magduriyet-3.jpg
Kaan sonuçtan hiç memnun değil

Lego Setinden Eksik Parça Çıktı Türkiye’ye Parça Desteği Yok Mağdur Edildim

Kaan
11 Aralık 15:45
Lego Setinden Eksik Parça Çıktı Türkiye’ye Parça Desteği Yok Mağdur Edildim
lego-setinden-eksik-parca-cikti-turkiyeye-parca-destegi-yok-magdur-edildim-2.jpg
lego-setinden-eksik-parca-cikti-turkiyeye-parca-destegi-yok-magdur-edildim-1.jpg

Eksik Parçalarla Yarım Kalan Lego Keyfi

Kemal
04 Aralık 20:12
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Parça İçin Yüksek Ücret Talebiyle Mağduriyet Yaşadım

Ali