Leggo Tur Transilvanya Şatolar Gezisi: Hayal Kırıklığı Ve Yorgunluk

Nurdagül
15 Ekim 2024 15:01

Leggo Tur ile 11.10.2024-13.10.2024 tarihleri arasındaki 1 (bir) gece konaklamalı Transilvanya Şatolar Gezisi turuna katıldık. Tur programı epeyce sıkıştırılmış bir program maalesef. Drakula Şatosu'nu sadece dışarıdan görebildik (bizim gittiğimiz saatte kapanmıştı.

Ortaçağ esintilerine sahip güzel şehir Braşov'a da akşam karanlığında vardık. Otele gittiğimizde saat çok geç oldu. Peleş Sarayı'nı gördük. Fakat turun başlığı ile gezi programı uyuşmadı.

Burada rehber arkadaşlara düşen bazı hususlar var: Sözgelimi bizim rehberimiz düzenli olarak o bölgeye hakim bir rehberdi. Katılımcılara Drakula Şatosu'nun kapanış saatinden bahsederek Peleş Sarayı ile şato arasında tercih etme hakkı sunabilirdi. Çoğunluğun tercihine göre seçim yapılabilirdi.

Ertesi gün Bükreş sokakları güzeldi.
Tur çok geç saatte bitti. Bizleri alış noktalarına bıraktıklarında saat 03:00 civarıydı. Geriye yorgunluk ve hayal kırıklığı kaldı.

profile profile
21 Ekim 2024 23:11 (Şikayetten 6 gün sonra)

Ahmet
Ahmet

Gerçekten şikayet dönüşlerine bende baktım ve bu kadar lakayıt cevaplar hiç görmemiştim. Özellikle İtalya turu satın almayı düşünüyordum fakat neyle karşılaşılacağı kesinlikle belli değil. Belki haklı olabilirsiniz insanları memnun etmek kolay değil ama bu cevaplar felaket.

Erdal
Erdal

Firma olarak verdiğiniz yanıtlara bakıyorum da, profesyonellikten o kadar uzak ki. Utanmasanız sayelerinde geçiminizi sağladığınız insanları dovecekseniz. Şaşkınlık ile yanıtlarınızı okudum ve direkt vazgeçtim. Umarım bana da aynı üslubu takinirsiniz...

Burak sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Tur Reklamı Ve Eksik Hizmet Nedeniyle Ücret İadesi Talebi

01 Kasım 2025 02:19
Ozlem sonuçtan hiç memnun değil

Transilvanya Turu: Hayal Kırıklığı Ve Yetersiz Hizmet

01 Kasım 2024 21:17