Mert sonuçtan hiç memnun değil

10 Ekim 2024 22:34

Konu: Esenboğa Borusan Land Rover Servis Hizmeti ile İlgili Şikayetim

Sayın Yetkili,

Aracımı 02.08.2024 tarihinde Esenboğa Borusan Land Rover servis bölümüne bıraktım. İlk başta aracımın birkaç gün içerisinde teslim edileceği söylendi. Ancak süreç içerisinde birkaç parça değişti ve sorunum giderilmedi. Daha sonra başka parçalar değiştirilmesine rağmen sorun yine çözülmedi. Son olarak motor açıldı ve sorun tespit edildi. Aracım 14.09.2024 tarihinde tamir edilip teslim noktasına geldi ve aracımı teslim almadım, ancak bu süreç 1,5 ay sürdü ve toplamda 267.000 TL masraf çıktı.

Bununla birlikte, test sürüşü sırasında aracımın ön panjur çıtası düşürüldü. Bana bunun gerekçesi olarak “zaten kırıktı, düşmüş” denildi, kırık olduğunu bildikleri halde eskisi gibi yapıştırmadan teste çıkmışlar ve yenisini almam gerektiği belirtildi. Ancak, aracımın panjur çıtasının ayakları kırıktı ve ben bunu akıllı vidalar ile sabitlemiştim. Bu şekilde kullanırken hiçbir sorun yaşamıyordum. Sonrasında talebim üzerine servis tarafından yine aynı şekilde sabitlendi, ancak bu sefer ön çıtası ve logosu kayboldu. Şu anda bu parçaların eksikliği ile karşı karşıyayım ve çözüm olarak tüm panjuru değiştirip yenisini almam isteniyor. Bu durumun kabul edilebilir olmadığını düşünüyorum. Yeni bir panjur istemiyorum, eksik olan panjur çitasının bulunup yerine takılması ( yapıştırılması) istiyorum.

Yapılan gereksiz işlemleri ve eksik teslim edilen aracımı göz önünde bulundurarak, mağduriyetimin giderilmesi için gereğinin yapılmasını rica ederim.

10 Ekim 2024 22:43 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Danışmanımız size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, Land Rover İletişim Merkezi 0850 252 30 30

Mert
16 Ekim 2024 16:50

Sayın Yetkili, Aracımın ön panjuruyla ilgili hiçbir şekilde hatam bulunmamasına rağmen, tarafıma 12.500 TL indirimli bir fiyatla panjur değişimi önerildi. Ancak, panjurun mevcut halinden memnun olduğum için bu değişimi kabul etmedim. Buna rağmen aracım, panjur eski haline getirilmeden tarafıma teslim edildi. Yaşadığım bu durumu kabul etmem mümkün değildir. Aracımın panjurunun eski haline getirilmesini ve bu süreçte tarafıma haksız yere önerilen ücretin geri çekilmesini talep ediyorum. Eğer sorun çözülmezse, hakkımı korumak adına tüm yasal yolları kullanacağımı bildiririm. Gereğinin yapılmasını arz ederim. Saygılarımla,

Cankut sonuçtan hiç memnun değil

Land Rover Borusan Esenboğa'da Sürekli Tekrarlayan Arıza Ve Yetersiz Hizmet

Cankut
28 Ağustos 2024 20:28
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Motor Arızası Ve İkame Araç Sorunu

Uğur