Mina sonuçtan hiç memnun değil

La Roche Posay Elimi Yakıyor Kaşındırıyor

21 Aralık 2023 09:32

19.12.2023 tarihinde, dermatokozmetik ürünler de satan bir eczaneden La Roche Posay markasının Lipikar Baume AP+M 400 ml kremini satın aldım. Son kullanma tarihi 2025 yılı olarak belirtilmişti. Ürünü elime uyguladığımda, sanki elime asit dökülmüş gibi yanma hissi yaşadım. Ardından kaşıntı da başladı. Ertesi gün, 20.12.2023 tarihinde, ürünü satın aldığım eczaneye giderek durumu anlattım ve ürünle ilgili ne yapabileceğimi sordum. Kullanmak benim için mümkün değil çünkü. Eczane çalışanları, ürünü kullandığım için iade alamayacaklarını, ancak tedarikçiyle iletişime geçip ne yapılabileceğini soracaklarını belirttiler. Henüz herhangi bir dönüş almadım. Ellerimde aşırı rahatsızlık yaratan bu ürünün iadesini talep ediyorum. En iyi olduğunu düşünerek 400 ml kreme 820 TL ödedim fakat maalesef kullanamıyorum.

Mina
Mina
25 Aralık 2023 16:24

Bugünün tarihi 25.12.2023 Şikayetimle ilgili ne eczaneden ne de markadan dönüş olmadı. Bir daha bu markanın hiçbir ürününü almam. Paramla rezil oluyorum.

Banu sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım La Roche Posay Kremin Son Kullanma Tarihi Ve Etkinliği Hakkında Şüphelerim Var

04 Ağustos 2025 23:40
satin-aldigim-la-roche-posay-kremin-son-kullanma-tarihi-ve-etkinligi-hakkinda-suphelerim-var-1.jpg

06 Temmuz 2023 00:02

01 Ağustos 2023 23:17