Seda sonuçtan çok memnun

26 Ekim 2023 20:43
Seda'nın Teşekkür Mesajı
“İlginiz için teşekkür ederim.”

12 yaşında kızımın cildi atopik. Dr. Önerisiyle ve eczacımızın tavsiyesiyle aldığımız La Roche Posay Lipikar Baume AP+m ürünü cildimizde kaşınma ve yanmaya sebep oldu 2 günde. Özellikle kol bölgemizde yoğun olan alerjinin sebebi olarak hiç bu ürünün sebep olacağına ihtimal vermemiştim ancak yorumları okuyunca çok şaşırdım. Güvenli bir marka olduğunu düşündüğüm için de büyük boyunu satın almıştım ve takdir edersiniz kayda değer bir ücret ödedim. İlaveten güneş koruma ürününü de aldığım markanın bundan sonra hiçbir ürününe güven duyamayacağım

İlgililerin bu durumun ne kadar ciddi olduğu konusunda ne zaman bir aksiyon alacaklarını merak ettim gerçekten. Zaten kuru olan cildimizi onarması için satın aldığımız ürünün aksine cildimizi tahrip edip bir de yanında onca paramıza mal olması marka için çok büyük fiyasko

27 Ekim 2023 16:05 (Şikayetten 19 saat sonra)
Seda
06 Kasım 2023 12:47

İlginiz için teşekkür ederim.

Sultan

Merhaba kızının cildi düzeldi mi. Ne kullandınız

Emine
06 Temmuz 2023 00:02
Mina sonuçtan hiç memnun değil

La Roche Posay Elimi Yakıyor Kaşındırıyor

Mina
21 Aralık 2023 09:32
Banu sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım La Roche Posay Kremin Son Kullanma Tarihi Ve Etkinliği Hakkında Şüphelerim Var

Banu
04 Ağustos 23:40