La Roche - Posay Eczanede Tester Ve Ürün Değişim Sorunu

18 Mayıs 2024 13:25

Nergis Eczanesi'ne rastgele gittim ve La Roche güneş kremini almak istedim. Her zaman kullandığım sıradan ürünün dışında, renkli yani fondötenli olanını tercih ettim ve tester istedim. Bayi olduklarını vurgulamalarına rağmen testerın olmadığını, ancak benim normalde diğer eczanelerde tester bulunduğunu söylememe karşın 'bizde yok' yanıtı aldım. Ayrıca ürünün çok fazla renkli olmadığını, yüzde hemen hemen hiç belli olmadığını ifade ettiler. Bayi oldukları ve söylediklerine güvenerek ürünü satın aldım. Ürün, diğer güneş kremlerine göre çok daha pahalıydı. Ancak ürünü yüzüme sürdüğümde cildimi turuncu bir renge büründüğünü fark ettim ve iade değil, değişim talep ettim. Çalışanın ve iş yeri sahibinin tavrı o kadar yanlıştı ki bu durumdan dolayı her yerde şikayetçi olacağım ve hakkımı arayacağım. İş yeri sahibinin bana hiçbir şekilde anlayış göstermemesi bu işletmenin doğru olmadığını gösteriyor.

12 Mayıs 2024 15:31

La Roche Güneş Kremi Renk Değiştirdi Ve Hayal Kırıklığı Yaşadım

09 Haziran 2025 21:28
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

La Roche - Posay Güneş Kreminin Kalitesizliği Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

10 Eylül 2024 17:51

La Roche-Posay Güneş Kremi Cildimde Olumsuz Etkilere Sebep Oldu

27 Mayıs 2025 16:28
La Roche-Posay Güneş Kremi Cildimde Olumsuz Etkilere Sebep Oldu

Trendyol'dan Satın Aldığım La Roche Posay Güneş Kremlerinin Sahte Çıkması Ve Mağduriyetim

20 Ağustos 2025 11:45
trendyoldan-satin-aldigim-la-roche-posay-gunes-kremlerinin-sahte-cikmasi-ve-magduriyetim-1.jpg