Barış sonuçtan hiç memnun değil

Kymco DTX360 Akü Problemi Ve Koşuyolu Doğan Trend Servisin İlgisizliği

Kymco DTX360 Akü Problemi Ve Koşuyolu Doğan Trend Servisin İlgisizliği
06 Eylül 2024 10:48

Doğan Trend Koşuyolu mağazasından 2022 model garantisi devam eden 2. El Kymco DT x360 motosiklet aldım, Bu motora ve markaya çok güvendim. Düzenli binmeme rağmen 6 ayda aküsü bitti. Servisinde şarj ettirdim. Ertesi gün yine bitti. 1. Sene dolduğunda 3 kere aküsü bitti. Fotoğrafta akünün durumu görülüyor. Koşuyolu doğan trend servis bu durumu düzeltmedi. Durumu yetkililere ilettim. Akünün garantisi olmadığını söylediler (akü Kymco marka). Garanti kağıdında 2 yıl yazıyor. 5 yıl 50 bin km garanti veren her servise geldiğimizde 3/5 güne randevu veren bizde parasını fazlasıyla alan markanın aküsü 6 ayda bitmemeli. Bitse bile nezaketen bir ilgi göstermeliler. Akü değişiminde yardımcı olunmasını istiyorum

06 Eylül 2024 12:52 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. Kymco Müşteri Hizmetleri

09 Eylül 2024 15:58

Merhaba tamda tahmin ettiğim gibi oldu. Kymco tarafından arandım bunun üzerine servis ve satıcı Doğan Trend Koşuyolu ile irtibata geçtiler. Servis biz garanti vermiyoruz deyip geçiştirdi. Kymco motora şunu sormak istiyorum ve tekrar yazıyorum "bana ana servisinizce satılan 34FRZ098 plakalı motorun 2750 km si servisinizce sıfırlanarak panel arızası şeklinde değişmiş bu yetmiyormuş gibi bitik akülü motoru bana satmışsınız. Bu durum sizce normal mi? Ben Kymco markasına güvenerek satın aldım. Geniş hizmet ağı yaygın servisi anlayışınız bu mu? Motorun aküsü bittiyse bana niye bilgisi verilmedi?

09 Eylül 2024 16:52

Müşterimiz ile iletişime geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Kymco Müşteri Hizmetleri

Turgay sonuçtan hiç memnun değil

Kronik Sorunlu Kymco S400i Motor Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Turgay
01 Ağustos 2024 00:43

Garanti Sürecinde Motosikletim Haftalarca Serviste Bekliyor

Hacı
04 Temmuz 2025 15:10
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Kymco Motosikletlerde Garanti Ve Servis Mağduriyeti

Osman
13 Temmuz 2025 02:26
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Kymco Markası Ve Doğan Trend Otomotiv Mağduriyeti

Erkan