Emre sonuçtan hiç memnun değil

Kuzey Marmara Otoyolunda Kaza Sebebi

11 Nisan 2024 02:45

11.04.2024 saat 01:30 civarı Kuzey Marmara otoyolu Avrupa yakasında. Anadolu yakasına doğru orta şeritte giderken yolun ortasında olan kocaman 1 adet dubaya 170km hızla çarptım o hızla giderken panik yapıp eğer dubaya çarpmayın manevra yapsaydım belkide takla atacaktım o dubanın orada ne işi var çok merak ediyorum bu otoyola ücret ödüyoruz neden. Bu Otoyollar üzerinde 7/24 kontrol yok? Aracımda ailem vardı çok kötü sonuçlar olabilirdi

26 Nisan 2024 10:35 (Şikayetten 15 gün sonra)

Sayın Kullanıcımız, Talebiniz tarafımıza ulaşmış olup, konu ile ilgili en kısa süre içinde tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. İstek, talep ve şikayetleriniz için bize her zaman ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla,

07 Mayıs 2024 11:41

Kuzey Marmara Otoyolu Yol Ortasındaki Duba Yüzünden Kaza Yaptım

02 Temmuz 2024 17:48
Kuzey Marmara Otoyolu Yol Ortasındaki Duba Yüzünden Kaza Yaptım
Muharrem sonuçtan hiç memnun değil

07 Kasım 2024 08:22
Cebeci Tüneli Şikayeti
Çağdaş sonuçtan hiç memnun değil

Kuzey Marmara Otoyolu Geçiş Borcumun Bildirimsiz Şekilde Avukata Devredilerek Fahiş Ücretlere Çıkarılması

30 Temmuz 2025 17:29
kuzey-marmara-otoyolu-gecis-borcumun-bildirimsiz-sekilde-avukata-devredilerek-fahis-ucretlere-cikarilmasi-1.jpg
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Otoyolda Cisim Nedeniyle Lastik Patladı Yardım Yetersiz Kaldı Maddi Zarar Oluştu

12 Mayıs 2025 08:48