Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Kütahya Seramik Edremit Mertaş Yapı Mağaza Müdürünün Saygısızlığı!

02 Nisan 2024 23:56

Merhaba, ng Kütahya Seramik Mertaş Yapı'dan aldığım fayanslar yanlış gönderilmiş ve şehir dışında olduğum süre içerisinde evimdeki ustalar fayansları döşemişler. Döndüğümde yanlışlığı görüp ürünü aldığım mağazaya gittim durumu düzeltmek için. Ancak mağaza müdürü E**** Y***** kendi hatasını kabul etmediği gibi, zaten elimizde sizin seçtiğiniz ürünün stoğu yok diyerek azarlayarak üste çıkmaya çalıştı. Bende kendisine sorun çıkarmaya gelmediğimi, sadece acaba yanlışlığı ben mi yaptım diye kendimi teyit etmeye geldim dediğim halde bana tüm mağaza içerisinde bağırmaya başladı. Alışveriş yapmaya gittiğimizde gösterdiği yakınlığı ve samimiyeti satış sonrası hizmetten sonra kabalığa dönüştürmesi ne mesleki etiğe, ne ticari etiğe ve ne de insani etiğe uygun değil. E**** Bey'in daha sonra gönderdiği sipariş formuna kendi el yazısıyla seçtiğim ürünü yazdığı ve bana gönderilen ürünü iptal ettiği zaten ispatlı. Buna rağmen yine de benimle bu şekilde konuşmasını kınıyorum. Etrafımda şu an evini restore ettiren tüm yakınlarıma Mertaş Yapı'dan ürün almamasını söylüyorum. Genel Merkezinde bu konuda hassasiyet göstermesini ve gerekli yaptırımları uygulamasını bekliyorum.

26 Şubat 2024 19:34
Kütahya Seramikten Aldığım Ürün Yerine Başka Bir Ürün Vermesi
Gülcan sonuçtan hiç memnun değil

15 Ağustos 2025 15:05
Pelin sonuçtan hiç memnun değil