Eren sonuçtan memnun değil

25 Mart 2024 09:45

20 Temmuz 2023 te özbekler yapı Bayburt aracılığı ile Kütahya 60x120 Marea seramik aldım. Ürünler Eylül ayı başında teslim edildi. 2000 lira ücret mukabilinde 4. Kattaki daireye çıkarıldı. Seramik ustası montaj yaparken ürünlerdeki defoyu ve işaretleri fark etti. Durumu Satıcı firmaya bildirdik. İnceleme yapıldıktan sonra yeniden fiyatlandırma ve farkın tarafıma iadesi şeklinde yardımcı olunacağı cevabını aldım. Aradan 2 ay geçti herhangi bir inceleme yapılmadı. Kendi imkanlarımla durumu Kütahya Seramik e ilettim. Bölge sorumlusu S***** bey beni aradı. Durumu kendisine izah ettim. Ürünlerdeki hataları gösteren video ve resimleri kendisine WhatsApp tan gönderdim. İlgileneceğini söyledi. Satıcı firma ve S***** bey eve gelip yerinde inceleme yapılacağını söylediler. Beni 3 ay kadar beklettiler ve bir cevap vermediler. Kütahya Seramiğin genel merkezini aradım. Onlara durumu anlattıktan sonra S***** bey bana geri dönüş yaptı. Ve talebimin olumsuz Sonuçlandığını söyledi. Kütahya Seramiği ve Satıcı firmayı dava edeceğimi söyleyince beni engelledi ve tekrar inceleme talep edeceğini söyledi. Tekrar inceleme yapıldı. Bu sefer Talebim haklı bulundu. Yine aradan 3 hafta geçtikten Sonra benim aramamla dönüş Sağlandı. Ve Defolu ürünle 1. Kalite ürün arasındaki fiyat farkının m2 başına sadece 25 lira olduğu ve 105 m2 ürün için tarafına 2500 lira ödeneceği söylendi. Ben itiraz ettim ve bunun mümkün olmayacağını evrak beyan etmeleri gerektiğini ve 400 lira bedeli olan 1. Kalite ürün ile hatalı ürün farkının bu kadar az olamayacağını söyledim. Satıcı özbekler firması ve Kütahya Seramik bu süreçte beni bir çok maddi manevi zarara uğratmalarına rağmen, Süreç Sonunda Sadaka verir gibi yaptıkları muameleler çok yanlıştı. Resim ve videolarla ispatladığım ürünlerin üzerindeki fabrikada yapılan işaretlemelerden, çeşitli çiziklerden ve köşe kısımlarındaki gönye bozukluklarından hatalı oldukları net bir şekilde görülmesine rağmen bana bir özür bile yapılmadı. Şimdi elimdeki resim video ve belgelerle önce Tüketici Hakem Heyeti'ne ve oradan da mahkemeye müracaat edeceğim.

23 Ekim 2024 05:43

Kütahya Seramik 1 yıl gecikmeli de olsa defolu üründen kaynaklı hak kaybımı belli miktarda karşıladı. Ancak ng Kütahya Seramiğin Bayburt Bayisi olan özbekler yapı dan şikayetim devam etmektedir. Çünkü Yaşadığım Süreçte defolu ürünlerin üreticisi olan Kütahya Seramik hatasını kabul edip yardımcı olmaya çalışmasına rağmen, Sadece Satıcı olan özbekler yapı bu süreçte yardımcı olmak bir yana ters tavırlar sergilemiş bir özür bile dilememiştir.

Cansu
Cansu

İyi de abicim benim Kütahya seramikle ne işim olur, tanımayız etmeyiz. Siz niye benim Instagramı mı şikayet ettiniz.

Eren

Anlamadım. Ben sizi niye şikayet edeyim. Mesaj gayet açık.

Pelin sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri