26 Şubat 2024 19:34

19.02.2024 15:39:42 tarihinde Kütahya Seramik Malatya şubesinden Kütahya 30x60 mabel beyaz 1. kalite 38,88 m², Kütahya 30x60 mabel safir 1. kalite 17,82 m² ve Kütahya 42x42 mabel beyaz 1. kalite 15,9 m² banyo seramiklerini satın aldım. Satın alırken teşhirdeki aydınlatmalı hazır takımı inceleyerek karar verdim. Ancak bana, teşhirde gördüğüm fayanslardan farklı renk ve desende fayanslar teslim edildi. Bu fayanslar kutular içerisindeydi ve benim görmem sağlanmadan işçiler tarafından evin banyosuna döşendi. Şu anda mağdur durumdayım ve stantta gördüğüm ürün yerine bana başka bir ürün verildiğini fark ettim. Faturam ve ürünlerin fotoğrafları mevcut. Mağduriyetimin en kısa sürede giderilmesini talep ediyorum. Şu an ev tadilatı aşamasındayım ve banyo seramikleri nedeniyle işlerim aksamakta. Teşhir ürünü ile bana verilen ürün arasındaki farkın fotoğraflarını da gönderdim. Kütahya Seramik gibi saygın bir firmadan böyle bir durumun yaşanması beni üzmüştür. Sorunun bir an önce çözülmesini ve ürünün başka bir banyo takımı ile fiyat farkı olmaksızın değiştirilmesini, ayrıca işçilik ücreti, yapıştırıcı ve derz dolgusu gibi ek masrafların karşılanmasını istiyorum. Eğer bu sorun çözülmezse üzülerek yasal yollara başvuracağımı belirtmek istiyorum.

Gülcan sonuçtan hiç memnun değil

15 Ağustos 2025 15:05
Eren sonuçtan memnun değil

25 Mart 2024 09:45
Kütahya Seramik Kalitesiz Hatalı Ürün
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

1. Kalite Seramikte Renk Ve Ebat Farklılıkları: Mağduriyetimin Giderilmesini İstiyorum

12 Eylül 2025 13:56
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Kütahya Seramik Edremit Mertaş Yapı Mağaza Müdürünün Saygısızlığı!

02 Nisan 2024 23:56