Kunduz App Eğitmenin Yeterli Olmaması Ve Gereksiz Çıkışması

Kunduz App Eğitmenin Yeterli Olmaması Ve Gereksiz Çıkışması
08 Mayıs 2024 01:06

Sorduğum sorunun detaylarını istemekle bir suç işlediğimi düşünmüyorum. Aksine, bir eğitmenin zaten olması gerektiği gibi detaylı açıklama yapmasını beklerken, sergilediğiniz bu tavır sizin iyi bir eğitmen olmadığınızın göstergesi olabilir. Benden önce, bu şekilde tepki gösteren bir öğretmenin eğitim alması daha uygun olurdu.

08 Mayıs 2024 00:53

Az önce ilk defa Kunduz’u kullanmak için uygulamaya girdim ve cevaplanmasını istediğim soruları attım. Sorular açıklamalı bir şekilde çözülmediği için detaylı bir anlatım rica ettim. Uygulamanın asıl amacı olan ‘soru çözümü’ yapılmadı. Sadece cevabın olduğu şık bana söylenecekse cevap anahtarı da aynı görevi görüyor. Ancak karşılığında uğradığım muameleye ağzım açık kaldı. Bir eğitmenin bu üslup ile uygulama kullanıcısına yanıt verebiliyor olması hakkında ne yapıyor bu uygulamanın yetkilileri? Çevremde bir sürü Kunduz kullanan insan vardı yaşadığım bu durumu paylaşmamla birlikte direkt uygulamayı silip bir daha kullanmayacaklarını belirttiler. Kesinlikle benim için de aynısı geçerli. Özellikle ‘eğitmen’ adı altında aldıkları insanların daha konuşma ve saygı kurallarını bilmiyor olması büyük bir ayıp

08 Mayıs 2024 00:58

Ayrıca 1 soru yanıtlanıyorsa da adam gibi 1 soru yanıtlasaydı kendi keyfiyle yanıtladığı sorulara olay çıkarması da gülünç

08 Mayıs 2024 01:01

Uygulamanın yaptığı bu terbiyesizliği çevremde daha çok yayacağım düzeltilmediği ve hakkımın verilmediği sürece daha çok kaybederseniz şimdiden kaybettiğiniz oluyor!

08 Mayıs 2024 08:51 (Şikayetten 7 saat sonra)

Merhabalar, yaşadığın problemi detaylı inceleyebilmemiz için bizimle iletişime geçebilirsin. Mesajını bekliyoruz.

09 Ocak 2025 00:52

Çiğdem
05 Kasım 2023 22:51

Kunduz Soruya Cevap Vermiyor

20 Kasım 2023 01:01
Dark sonuçtan çok memnun

21 Aralık 2024 09:11
"Sorun hal oldu çok teşekkür ederim"