Chery Araç Teslimatında Hayal Kırıklığı Ve Eksik Hizmet

24 Aralık 2024 14:00

18.10.2024'de Tekirdağ Köşkdere bayiinden Chery tiggo 8 Pro max araç satın aldık. Bayinin elinde araç bulunup, ödemesinin yapılmasına rağmen bir hafta sonra faturası kesildi. Bu arada satış sırasında belirtmemelerine rağmen sonrasında kasko ve sigortayı kendilerine yaptırmamızın zorunlu olduğunu söylediler. Aracı teslim alabilmek için defalarca aramamıza rağmen sürekli ertelediler.

En son iptal etmek istediğimizi bildirince süreci tamamlayabildiler. Ek ücret karşılığı seramik kaplama, cam filmi ve kaput koruma filmi de yaptırmıştık. Cam filmi ve kaput korumada bariz miktarda hava kabarcıkları kalmıştı. Seramik kaplamayı ise teslim edildiği gün yapılıyor olduğu söylendi fakat aracı gördüğümüzde seramik değil yıkama bile yapılmamış gibiydi, çamur yağ birikintileri toz içerisindeydi hatta aracın lastiğinde arılar bal peteği oluşturmuş o bile ellenmemişti. Müşteriye teslim için hazırlanmış sıfır aracın bu şekilde olması kabul edilebilir bir şey değildir. Ayrıca sağ ön çamurlukta leke mevcuttu.

Çalışan usta önce silmekle geçmez pasta cila gerekli dedi. Sonrasında biz farklı alanda beklerken bezle sildik çıktı denildi. Yani her adımda sıkıntı ile karşılaştık. Bunlar yetmemiş gibi daha ertesi sabah bagaj kapağında bir problem fark ettik bunun da araç teslim edilmeden güncellemesinin yapılmamasından dolayı olduğunu bildirdiler. Ayrıca araç tesliminde ruhsat da çıkarılmamıştı, bizim noter işlemlerimizi kendimiz hallettikten sonra ücretini hemen iade edeceklerini söylediler.

Üç gün oldu. Onu da hala beklemedeyiz arayıp sıkıştırmazsanız hiçbir iş yürümüyor maalesef. Özet olarak Tekirdağ köşkdere bayi sayesinde her alanda hayal kırıklığı yaşadık. Ayrıntıya girdikçe daha çok hatalar mevcut bayi olarak baştan sona denetlenmesi gerekir, maddi manevi yaşattıkları problemlerden dolayı bayiye güvenimiz kalmadı.

profile profile
25 Aralık 2024 14:31 (Şikayetten 1 gün sonra)

Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Güvenlik Donanımı Arızası Ve Yetersiz Servis Hizmeti

31 Temmuz 2025 05:33
Sıfır Araçta Güvenlik Donanımı Arızası Ve Yetersiz Servis Hizmeti
sifir-aracta-guvenlik-donanimi-arizasi-ve-yetersiz-servis-hizmeti-1.jpg
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Gizli Hasar Ve Çözümde İlgisizlik

Mahmut
22 Temmuz 2025 00:41
Sıfır Araçta Gizli Hasar Ve Çözümde İlgisizlik
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Samet
19 Şubat 2025 23:23

Tiggo7 Arka Cam Sorunu Ve Yetersiz Servis Hizmeti

19 Şubat 2025 21:58
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

28 Mart 2024 14:34
Mengerler İstanbul'dan Araç Alınmazmış!
Mengerler İstanbul'dan Araç Alınmazmış!