Feride
27 Ağustos 2024 02:25

Koçtaş internet sayfasından Setay marka baza aldım. Bazam 24 Temmuz'da teslim edildi. Kurulum aşamasında tüm siyah metal bölümlerinden bordo bir boyanın dokundukça bulaştığını fark ettim. Defalarca silmeme rağmen çıkmıyor. Ne sürdüler bilemiyorum, hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım. Bu her yere sürekli bulaşan boyayla kullanılmaz halde. Müşteri hizmetlerini aradım, boya hatası olduğunu, boyalarını değiştirdiklerini ama hatalı boyayla boyanmış bazı ürünlerin fark edilmeden gönderilmiş olduğunu söylediler. İade etmememi ve yenisini göndereceklerini söylediler. Sonrasında sadece bazanın sol tarafını gönderdiler ve o da defolu. Yine satıcıyı aradım, yine özür dileyip yenisini göndereceğiz dediler. 20 Ağustos tarihinde baza geldi ve yine boya hatalı, boya veren baza göndermişler. 3 kere kusurlu ürün gönderdiler. Ayrıca Koçtaş'ın verdiği iade koduyla Horoz lojistiği aradım ve kodun geçersiz olduğunu söylediler, iade de yapamıyorum, bu ilgisiz Setay firmasıyla muhatap olmak zorunda kalıyorum. Sürekli kusurlu ürünler gönderip beni geçiştirmeye çalışıyorlar. Koçtaş'tan bu satıcıyla yaşadığım sorundan kurtarmasını ve ücret iademi istiyorum.

27 Ağustos 2024 09:06 (Şikayetten 6 saat sonra)

Merhaba Feride Hanım, Geri bildiriminizi yetkili ekibimize ileterek takip sürecini başlattık. En kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçerek son durum bilgisini ileteceğiz. Saygılarımızla, Koçtaş Çözüm Merkezi

Çilem
04 Şubat 2025 19:26
Koçtaş'ta Yaşanan Ürün ve İade Sorunları
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2023 19:25
Nursel sonuçtan hiç memnun değil

Nursel
21 Ocak 2024 12:57
Koçtaş İnternetten Alınan Mobilyanın Montaj Ve Değişim Sürecinde Yaşanan Sorunlar

Güneş
10 Temmuz 2024 17:36
Şafak sonuçtan hiç memnun değil

Şafak
04 Ekim 2023 13:55