Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

12 Ekim 2023 14:18

Koçtaş'tan arabalı yatak odası takımı siparişi verdik. Ürün geldi. Kuruluma geldiklerinde yatağın tekerlek kısmında kırık çıktı. Sonra masanın bir parçası yok deyip bütün evdeki kutulara baktılar. Bu durumda kurulum mu diye sormadan dolabı kurdular. Masanın parçası eksik deyip bıraktılar, sonra yatağın olduğunu zannettikleri parçanın masaya ait olduğunu söyleyip masayı da kurdular. Siz daha önce bu takımdan kurdunuz mu dedim, evet dediler ki hiç zannetmiyorum çünkü iki kapılı bir dolabı tam 45 dakikada kurdular. Masada macun izleri var dedim, onu bildirin dediler. Yatak ne olacak dedim, telefondan bir yerlere bildiri yaptılar sonra çıkıp gittiler. Sonra da ne arayan ne soran oldu. Ben aradım bilgi almak için, kimsenin birbirinden haberi yok, kayıt oluşturuyoruz dediler. Tamam dedim, ne zaman bilgi verirler dediler. Size ulaşacaklar. Tabii yine ne arayan ne soran. Tekrar aradım, kayıt var dediler. Masa değişim ve yatak kırık parça dediler, dedim bakın bilgi verin. Bunun bu kadar düşünme süresi olmaz, siz bana bilgi vermelisiniz. Setay mobilyanın bilgisi onayı lazımmış. Aradan 1 ay geçti. Bugün arıyorum bana diyorlar ki iade talebiniz varmış, bunun için Setay mobilyanın onayında diyorlar. Neredeyse yatak odası takımının taksiti bitti ama biz hala kurulu bir dolap, bir masa ve yerde paketi açık bir parçası kırık bir odayı kapalı bir şekilde tutup maalesef yerleşemiyoruz. İlgisizlik, satış sonrası hizmet, kurulum bilmeyen, tecrübesizlik, hatalı ürün. Bugün kendilerine söyledim, eğer dönüş olmazsa Tüketici Hakları'na gideceğimi.

12 Ekim 2023 14:37 (Şikayetten 18 dakika sonra)

Merhaba Hüseyin Bey, Geri bildiriminizi yetkili ekibimize ileterek takip sürecini başlattık. En kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçerek son durum bilgisini ileteceğiz. Saygılarımızla, Koçtaş Çözüm Merkezi

17 Ekim 2023 07:58

Telefon dada aynisini söylediler en kısa zamanda döneceğiz diye hala be arayan var ne soran.

Ozan sonuçtan hiç memnun değil

Montaj Ve İade Sürecinde Yaşanan İletişim Ve Hizmet Sorunları

31 Temmuz 2025 18:29
Montaj Ve İade Sürecinde Yaşanan İletişim Ve Hizmet Sorunları

Coşkun
04 Haziran 2024 15:39

18 Mart 2024 20:43
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

18 Mart 2024 14:57
Koçtaş Hasarlı Ve Kusurlu Parça Ve Müşteri Hizmetleri Sureci
Anıl sonuçtan hiç memnun değil

04 Ağustos 2023 12:20