Cem sonuçtan çok memnun

Koçtaş Hanki Tavan Vantilatörü Yedek Parça Sorunu

28 Ağustos 2023 15:18

Hanki tavan vantilatörü kumandasını kaybettiğim için müşteri hizmetlerinden online ve telefon ile talebime geri dönüş alamadım, Brandium mağazasını aradım merkezi aramamı söylediler. Talebimle ilgili olumlu veya olusuz geri dönüş yapmıyorlar. Bu ürünün satıcısı olarak bu ürünün 5 yıl yedek parça tedariği yapması gerekmiyor mu?

28 Ağustos 2023 15:34 (Şikayetten 15 dakika sonra)

Merhaba Cem Bey, Geri bildiriminizi yetkili ekibimize ileterek takip sürecini başlattık. En kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçerek son durum bilgisini ileteceğiz. Saygılarımızla, Koçtaş Çözüm Merkezi

Cem
Cem
07 Eylül 2023 11:51

Kumanda sorun çözüldü. Teşekkürler

Firuz sonuçtan çok memnun

Koçtaş Hanki Tavan Vantilatör Kumanda Mağduriyeti

22 Mayıs 2024 14:25
"Koçtaş Denizli Ankara asfaltı ana mağaza Emine Hanıma özel bir teşekkür etmek isteriz. Süreci yakından takip edip çözdü. Bu her markaya örnek olmalı. Satılan ürünün arkasında durup servis verebilmeli teşekkürler Emine Hanım ve Koçtaş"
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

11 Ağustos 2025 14:51
Oğuzhan sonuçtan çok memnun

Oğuzhan
05 Ağustos 2025 18:07
"Hızlı bir şekilde şikayetim istediğim gibi çözüldü, çok memnun kaldım, teşekkür ederim"
Garanti Kapsamında Olmasına Rağmen Parça Değişimi İçin Ücret Alındı Ve Eksik Hizmet Sunuldu
Tuncay sonuçtan çok memnun

Tuncay
25 Ağustos 2025 15:06
"Teşekkürler Koçtaş ailesi mağduriyetim giderildi"
Koçtaş'tan Alınan Vantilatör İçin Yedek Parça Sorunu Ve İlgisizlik
Ömer sonuçtan çok memnun