Firuz sonuçtan çok memnun

Koçtaş Hanki Tavan Vantilatör Kumanda Mağduriyeti

22 Mayıs 2024 14:25
Firuz'un Teşekkür Mesajı
“Koçtaş Denizli Ankara asfaltı ana mağaza Emine Hanıma özel bir teşekkür etmek isteriz. Süreci yakından takip edip çözdü. Bu her markaya örnek olmalı. Satılan ürünün arkasında durup servis verebilmeli teşekkürler Emine Hanım ve Koçtaş”

Koçtaş'tan almış olduğum Hanki 5 pervaneli 132 cm tavan vantilatörünün kumandasını kaybettik. Koçtaş’la iletişime geçtik ama ürün yedek parçasının gelmediği söylendi ve kumandasız vantilatör çalışmıyor böylede bir durum var.
Türkiye'de diğer satıcılarla irtibat kurmaya çalıştım cevap hep aynı yedek parça yok. Satılan ürünün yedek parçasının sağlanamaması nasıl bir durumdur? Ve hala ürün satılmaya devam ediliyor bu daha da ilginç

Mağduriyetimizin giderilmesini bekliyoruz
Firuz A********

22 Mayıs 2024 14:26 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Firuz Bey, Geri bildiriminizi yetkili ekibimize ileterek takip sürecini başlattık. En kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçerek son durum bilgisini ileteceğiz. Saygılarımızla, Koçtaş Çözüm Merkezi

25 Mayıs 2024 15:27

Denizli Koçtaş Emine hanim ilk günden itibaren yoğun bur emek harcadı henüz neticelenmesede kendisine kendisine çok teşekkür ederiz

04 Haziran 2024 14:57

Koçtaş'tan Aldığım Vantilatörün Eksik Parçaları Hakkında
Tuncay sonuçtan çok memnun

Tuncay
25 Ağustos 2025 15:06
"Teşekkürler Koçtaş ailesi mağduriyetim giderildi"
Koçtaş'tan Alınan Vantilatör İçin Yedek Parça Sorunu Ve İlgisizlik
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

11 Ağustos 2025 14:51

Nurullah