Hatalı Koçtaş Ürün Sevkiyatı

17 Nisan 2024 20:13
Fatma
Fatma
16 Nisan 2024 18:57

Ben Koçtaş müşterisi Fatma Öner. 15.04.2024 tarihinde Mersin Erdemli ilçesine ürün sevkiyatım geldi. Ancak ürünlerin paketlenme, yüklenme durumu çok kötü halde elime ulaştı. Sanki defolu ve yığıntı ürün almışım gibi. Granit üzerinde çay içilmiş ve bardak izleri vardı, granit altlarında küf izleri vardı. Gelen ürünler araçtan indirilmedi ek ücret talep edildi. Sadece araçtan indirilmesini istedik. Paketler ıslak yırtılmış ürünün büyük kısmı yüklenirken ve olduğu depoda zarar görmüş. Granit ve fayans kenarları sürtünme ve aşınmadan tırtıklanmış. Bunu sevkiyat personellerine gösterdik. Açıklamaları zaten derz çekilecek o hatalar kapanır dediler. Oysa ki biz hatasız ürün ücreti ödedik. Bildiğiniz gibi hatalı ve defolu ürün fiyatları farklıdır. Hiçbir şey sunmak istediğiniz kalitede değildi. Umarım en kısa zamanda durumun telafisi için tarafımıza ulaşırsınız. Saygılarımla. İyi çalışmalar.

18 Nisan 2024 09:06 (Şikayetten 12 saat sonra)

Merhaba Fatma Hanım, Geri bildiriminizi yetkili ekibimize ileterek takip sürecini başlattık. En kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçerek son durum bilgisini ileteceğiz. Saygılarımızla, Koçtaş Çözüm Merkezi

Elif sonuçtan hiç memnun değil

11 Mart 02:18
Teslimat Gecikmesi Ve Defolu Koltuk İçin Ücretsiz Montaj Ve Değişim İsteği
Gökçe sonuçtan hiç memnun değil

Gökçe
12 Ağustos 2025 11:39
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
14 Ağustos 2025 21:33