Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

Kiwi Home 2 Ay Önce Teknik Servise Gönderdiğim Ürünüm Paramparça Gönderildi

Kiwi Home 2 Ay Önce Teknik Servise Gönderdiğim Ürünüm Paramparça Gönderildi
24 Temmuz 2023 14:59

Kiwi marka cam su ısıtıcım arızalandığı için 2.6.23 tarihinde MNG Kargo ile servise gönderdim. Cam malzeme olduğu için kumaş ve köpükle paketledim. Yaklaşık 1.5 ay sonra ürünümden hala haber olmadığı için servisi aradım. Bana ürünün gönderildiğini kargodan gelen mesaja cevap vermediğimiz geri gittiğini ve kırık olduğunu tekrar gönderim yapacaklarını söylediler. Bize kargodan hiçbir şekilde mesaj gelmedi. 24.07.23 tarihinde hiçbir mesaj olmadan kargo ürünü getirdi. Kutudan ses geldiği için kargo elemanının yanında paketi açtık ve videoya çektik. Ürün parçalanmış. Özensiz bir paketleme yapılmış. Cam ürün sadece ince bir köpük arasına konup dışında balonlu naylonla sarılmış. Ürünün aynısı ve muadili olmadığı için ücret iadesi yapabileceklerini bildiren bir form var kutuda. Ben ücret iadesi değil ürünü istiyorum. Bu ürünü aldığım fiyata şimdi aynı ürünü alamam. Cam ürün olduğu halde nasıl bu kadar özensiz bir paketleme yapabilirsiniz? Kırılmış olduğunu bile bile aynı şekliyle geri göndermişler. Bu nasıl bir sorumsuzluk. Hem elime ulaşması neredeyse 2 ay sürdü hem de paramparça geldi. Madem ürünü düzeltmeden, paramparça göndereceksiniz neden teknik servisiniz var, neden insanları bu şekilde oyalayıp mağdur ediyorsunuz. Hayatımda gördüğüm en sorumsuz ve ilgisiz marka.

Özay sonuçtan hiç memnun değil

07 Kasım 2024 11:49

16 Mart 2024 16:34
Kiwi Home Kiwi Servis Yanlış Ürün Yolluyor

Kiwi Home Kiwi Markasının Tüketiciyle İlgilenmemesi Ve Saygısızlığı

07 Mayıs 2024 01:20
Kiwi Home Kiwi Markasının Tüketiciyle İlgilenmemesi Ve Saygısızlığı
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
17 Temmuz 2023 17:42
Aylin sonuçtan hiç memnun değil

Kiwi Cam Kettle Servis Süresi Ve Değişim Talebi

10 Şubat 2025 11:57