Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Kitapyurdu Sözleşme İptaline Yanıt Alamıyorum

25 Nisan 2024 13:50

Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık ile ilgili iletişim sorunu yaşıyorum.

Ben Hüseyin Emrah Ç****, 103952201 Başvuru numaralı, 9786257872898 Barkod numaralı, 978-625-78728-9-8 ISBN numaralı eser ve yazar telif sözleşmesi sahibi yazarım.

8 Nisan tarihinden bu yana kendilerine mevcut sözleşme iptali için e-posta yoluyla ulaşmaya çalışıyorum. Sözleşme iptal/yenileme tarihi 9 Mayıs ve bu tarihe çok az kaldı. Son 2 ay içerisinde kendilerine yazılı bildirmemiz gerekmesine rağmen e-postalarıma yanıt alamadığım için sözleşmenin yenilenmesini istememekteyim. Fakat bir muhatap bulamadığım için de sözleşmemin otomatik yenilemeye girmesini de istemiyorum. Konu ile ilgili Herhangi bir adım atılmaz ve tarafıma 9 Mayıs tarihine kadar bir bilgi gönderilmezse bu şikayet dilekçesi ve gönderilen ve cevapsız kalan e-postalar da delil olarak kullanılıp yasal süreç başlatılacaktır. Konu ile ilgili firmadan bir adım atmasını talep etmekteyim.

Bilgilerinize arz eder, iyi çalışmalar dilerim.

Hüseyin Emrah Ç****
25.04.2024

16 Şubat 2025 14:00

Merak edenler için mailime 2 hafta sonra dönüş yapıldı ve çözümlendi.

Yorumlar (6)

Abdullah

Hüseyin bey tekrar merhaba, Benim kdy yayınları sözleşmesinde aklıma takılan yer yayınevi esere ekleme çıkartma ve genişletme yetkisine sahiptir diyor burda aklım takıldı ve yayınevi size danışmadan tüm hakları 3 kişi ile paylaşabilir bunlardan kasıt nedir acaba daha önce siz kitap bastırdığınız için rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Yayınevi maillerim gitmiyor hep bir iletildi hatası geliyor o yüzden sizden bilgi almak istedim. Teşekkürler

Abdullah

Hüseyin bey merhabalar, Şiir kitabı bastırmak istiyorum da Kitapyurdu ile anlaşma sağlamak istedim sizce süreç nasıl olur tavsiyeleriniz var mı?

Önerdiğiniz var mı acaba

Hüseyin

Merhabalar. Kitabyurdu kolaydır fakat biraz eski kafada ilerliyorlar bilginiz olsun. Tüm kitapçılarda yayınlanmıyor o denenle uluslararası bir yayıncı bulmanızı tavsiye ederim.

Hira
Hira

Mailinize geri dönüş yapıldı mı acaba? Aylar olmuş hala dönüş yapılmadıysa bende benzer bir sorun yaşıyorum, cevap verirseniz çok sevinirim 🙏🏻

Hüseyin

Sözleşme iptaline 2 gün kala mailime sonunda cevap verdiler ve iptali gerçekleştirdiler. Ama planlı mıdır tesadüf müdür bilemiyorum.

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Sözleşme Bitmesine Rağmen Kitap Satışı Devam Ediyor

16 Şubat 2025 20:51
Önder sonuçtan hiç memnun değil

Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık Eser Geri Dönüş Yapan Yok

31 Temmuz 2024 13:35