Sertuğ sonuçtan hiç memnun değil

Kılıçarslan Veteriner Kliniği Başımıza Gelenler

25 Aralık 2023 21:04

İnsanın aklına gelmeyen başına gelirmiş derler. İşte bizim de başımıza geldi. 23 Aralık 2023'te, daha iki gün önce, kılıçarslan veterinerlik Konya'da başımıza gelenleri anlatayım. Karaman'dan kendileriyle 'acil yoğun bakım ihtiyacımız var' diyerek konuştuk ve yola çıktık. 45 dakika sonra köpeğimizi getirdik. Telefonla 'ishal ve halsizlik var' dediklerinde 'ateşe bakılmadı mı? ' diye sorarken, kliniğe girer girmez her şeyi bırakıp diş tartarlarımıza daldılar ve diş çekimine başladılar. 'ne yapıyorsunuz? ' bile diyemedik. Sonra ateşine bakılınca 41,5 derece olduğunu gördük. Hala tartardan bahsediyorlardı ki, 2 dakika içinde köpeğimiz yığıldı. Sanırım kalp krizi geçirdi. O kadar acının içinde iki dişin acısına dayanamadı. Acil kalp masajı vs. Derken, maalesef kaybettik. Yola çıkarken bilmişler ama bize söylememişler. Sağ olsunlar, dişlerini temizleyip çekim yaparak köpeğimizi bize teslim ettiler ama gözü yaşlı iki çocuğumuz, eşim ve ben, onların olduğunu unuttular. Ağzına baktığımda dilinin kan içinde olduğunu gördüm. 'neden? ' diye sorduğumda 'akciğerden gelen kan' dedi. Boğazında yok, sadece dil üstü. Kulak çöpüyle dişin dibindeki kuru kanı göstermeye çalışırken çektiği kök kan içindeydi. Sorarım size; acil ishal, halsizlik ve ateşle gidilen bir klinik önce diş tartarı ve diş çekimine mi başlar? Yazıklar olsun diyorum.

Yusuf
Yusuf

Tuncer sonuçtan hiç memnun değil

Özel Kağıthane Veteriner Kliniği Veteriner Hizmetleri Ve Müşteri Memnuniyeti Üzerine Bir İnceleme

11 Nisan 2024 23:23
Güneş sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2023 04:26

Konyaaltı Hayvan Hastanesi İlgisiz, Kayıtsız Hayvan Hastanesi