Merve sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Fatih Veteriner Şüpheli Hayvan Ölümü

İstanbul Fatih Veteriner Şüpheli Hayvan Ölümü
16 Aralık 2023 13:44

10.12.23 Fatih hayvan hastanesinde akşam 9-10 arasında kedimizi kaybettik. Aşıya götürdük aşağıdaki 12 numaralı odaya alındık, aşıdan önce ağustosta akciğer iltihabının tedavi edildiğini, nefes alırken karnın hızlı hareket ettiğini bir sorun olmadığını, yine de kontrol etmelerini istedik. Hatta o kadar sağlıklıydı Instagram'da yayımlamak için fotoğrafını çektiler. Ve onunla ilgilenen doktor"ben çekilmeyeceğim"dedi neden acaba, başka bir doktor hiç ilgilenmediği kediyle foto çekildi. (bunun sebebini de anladık çok şikayet yorumu var) sonra bizi 14 numaralı röntgen odasına aldılar, çıkan sonuçta kalp büyümesi ve akciğerde su toplama var dendi, Kan alacaklardı, başında durmadık çünkü 3 kişi vardı E. İsimli doktor ve 2 asistan, hayvanın 2 bacağından kan alma çabasında, zorla bastırarak tutuyorlar (scotish çok sakin) En son içeri girdim, hayvan kendinden geçmiş (doktor odaya girerken ben ona sakinleştirici yapacağım dedi) bir kan alacaktınız uzun sürdü ne yaptınız bu hayvana dedim, kan kusmaya başladı. Paniklediler ve bize kağıt imzalamazsanız bir şey yapmayız, hatta aceleyle asistanın yoğun bakıma çıkarttığı da, bize hayvan yoğun bakıma çıktıktan sonra kağıt imzalattırdıkları da kameralarda var. Bir sürü doktor tedavi edeceğine, görmedikleri olayı savunmaya çalıştı ve idari amir dedikleri biri altyapısız açıklamalar yaptı. Narkozdan önce iznimiz alınmadı! Ama öleceğini anladıklarında kağıt imzalattılar. Yoğun bakımda çıkın sakinleşsin dediler sadece bir hava vardı, tedavi yoktu. Aldıkları kanı bile tahlil etmediler. Öleceğine o kadar eminlerdi ki. 1saat sonra arayıp cenazenizi alın dediler. Ve gidince bizi bir odaya alıp pıhtı evde de atabilir, kalp krizi evde de geçirebilir, zaten hastaymış gibi açıklamalar. Uygulamalardaki kusurları asla kabul etmiyorlar. Kalp krizi geçirtene kadar hayvanı zorladılar, böyle bir hayvana ne dozda narkoz verdiği bile belli değil, Kalp krizi geçiren hayvandan hala kan almaya çalışıyorlardı. Nasıl doktorluk? Aynı gün öğlen orada ölen başka hayvanlar var. Ne bir ölüm raporu var, narkoza dair bir izin, bir giriş kaydı, aldıkları kanın tahlil sonucu? Nerede bu kayıtlar? Bu kurum, kayıt dışı doktor ya da öğrenci çalıştırıyor, Başhekimi, sorumlusu kim bu kadar hayvan giren bir kurumun? Hayvanlar ölüyor ve denetlenmiyorlar, neden öldü araştıran yok. Bilim dışı yorumlarla kobay kullanılıyor. Tam bir ticarethane. Acil olarak tarım bakanlığı, veterinerler odası burayı gözlemlemeli. Aşıda bile sebepsiz ölümü göze alıyorsanız gidin.

Leyla
Leyla

Fatih veteriner gerçekten ticarethane olmuş asla düzgün bir şekilde ilgilenme yok hiçbir hastalığa tanı koyabilecek hayvanların durumunu algılayabilecek bir doktor bile bulunmuyor geçen sene aynı şekilde benim kediminde neyi olduğunu dahi anlayamadılar bir sürü testler yaptılar ama düzgün bir açıklama bile yapılmadı sonrasında, kedim maalesef öldü kesinlikle oraya hayvanlarınız götürmeyin

Nuray sonuçtan hiç memnun değil

18 Ocak 2024 21:33

06 Ağustos 2023 18:18
Melike sonuçtan hiç memnun değil

Veteriner Ziyareti Sonrası Kedimin Ayağında Ciddi Sorun Yaşandı, İlgisiz Ve Yetersiz Yaklaşım

13 Mayıs 2025 18:30