Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Petcode (İstanbul) Veterinerde Yaşanan Acı Kayıp

02 Ocak 2024 18:02

Ekim ayında köpeğime farklı bir veterinerde dalak tümörü teşhisi konuldu. Orada ameliyat oldu ve patoloji sonucumuz kötü çıktı. Rutin kontrollere gidip sürekli kontrol altında olacağımız söylendi. Ancak 1 ay sonra yine rahatsızlandı köpeğim. Kan değerleri düşüktü, hiçbir işlem yapılamadı. Ultrason sonucunda karaciğere ve karın bölgesine metastaz olduğu ve yapılabilecek bir şey olmadığı, 3-4 ayımızın bile kalmadığını söylediler. O an çaresizlikten birçok veteriner araştırdım.

En sonunda *** Bey'i buldum. Gittik ve hemen tomografi çekmek istedi; çektirdik. Eğer akciğerlerinde metastaz yoksa ameliyat edebileceğini söyledi ve çok şükür yoktu. 4 gün sonra köpeğimi kendi ellerimle güle oynaya teslim ettim. Ameliyat sonrası *** Bey çok büyük bir kitle çıkardığını ancak düzgün bir kemoterapiyle hastalığı yavaşlatabileceğimizi iletti. Ardından birkaç saat sonra köpeğimin olduğunu söylediler. Kalbi durmuş, 2 kere. Ölmeden birkaç saat önce video atmışlardı, ameliyat masasından hiç kaldırılmamış, makineye bağlıydı. Vücut ısısı düşmüş dediler. Buz gibi odada neden tuttular? Yoğun bakım ünitesine neden almadılar? Teslim almaya gittiğimde de hala o masadaydı. Hepsini geçtim, sosyal medyada gördüğümüz o çok sempatik *** Bey neden bir kere bile arayıp bir açıklama yapmadı?

O kadar pişmanım ki köpeğimi kendi ellerimle ölüme götürdüğüm için. Belki bir ihmal yoktu ama yapılan bir açıklamada olmadı. Epikriz istedim, göndermediler.Kimse göründüğü gibi değil. Üzerinden yaklaşık 10 gün geçti, hala köpeğimi oraya götürdüğüm için ve yaşayacağı 3-4 ayını elinden aldığım için kendimi suçluyorum.

profile profile

23 Haziran 2023 03:18

09 Ocak 2024 19:35
Petcode (İstanbul) Petcode Anadolu Hayvan Hastanesi İhmali
Ebra sonuçtan hiç memnun değil

07 Nisan 2025 20:45