Tuncer sonuçtan hiç memnun değil

Özel Kağıthane Veteriner Kliniği Veteriner Hizmetleri Ve Müşteri Memnuniyeti Üzerine Bir İnceleme

11 Nisan 2024 23:23

Kağıthane Veteriner Polikliniği'ne köpeğimizin kaşıntı sorunu için gittim ve oranın sahibi A***, 2023'ün 10 Ocak'ında ilgilendi. O zaman benden indirimli olarak 4.500 TL para alıp birçok ilaç verdi ve her hafta köpeğimi iğne için getirmemi, ilaçları kullanmamı istedi. Bir haftalık süreçte kaşıntı devam etti ve ilerledi. Neden bir etki olmadığını sorduğumda 'hemen olmaz' dedi. İkinci hafta daha da ilerledi ve şiddetlendi; kanlı yaralar oluştu ve tüyleri çok döküldü. Elbise giydirmemizi ve boyunluk kullanmamızı tavsiye etti. Üçüncü hafta daha da kötüleşti ve 'başka bir sorun var' diyerek tedaviyi değiştirdiler, iki şampuan ve mama verdiler. Alerji olduğunu söylediler. Artık köpeğimiz bakılamayacak hale geldi. Dördüncü hafta beni akşam çağırıp içeri bir odaya aldılar. Hızlı bir test yaptılar ve ölümcül bir hastalık taşıdığını, tek kurtuluşun yurt dışından getirilecek bir ilaç olduğunu ve aksi takdirde öleceğini söylediler. Bu ilacın 15 bin TL tuttuğunu ve tedavi hariç olduğunu belirttiler. Bizim bu kadar parayı karşılayamayacağımızı söylediğimizde, 'isterseniz kendiniz getirtin, daha uygun olur' dediler. Biz de bir hafta boyunca tüm yakınlarımızdan ve dışarıya gidip gelenlerden yardım istedik ve ilacı kendimiz 250 Euro'ya getirttik. İlacı kullanmaya başladık. 25 gün sonra köpeğimiz ölümün eşiğine geldi. Tamamen tüysüz ve kanlar içinde yatarken ona bakmaya devam ettik ve çok zor bir iki ay geçirdik. Biz ve köpeğimiz sonunda başka bir veteriner hekime gitmeye karar verdik ve o veteriner sayesinde köpeğimiz kurtuldu. Daha önce de buradan şikayet etmiştim, ancak geri dönüş yapıp 'hatalıyız' ya da 'özür dileriz' demeden, köpeğimin tedavi olduğu yeri arayıp oradaki yorumlarımı sildirmişler. 'İş yapamıyoruz, işler yok' diyerek insanlık dışı bir tutum sergilediler. Hatasını telafi etmek yerine yolsuzluk yaptılar. Anlayacağınız, sizler de bunu bir ders olarak alın ve bizim durumumuza düşmeyin, başınıza gelmesin. Oysa sadece sorun, köpeğimdeki uyuz mikrobuymuş ve 1,5 ayda sağlığına kavuştu.

Sertuğ sonuçtan hiç memnun değil

Kılıçarslan Veteriner Kliniği Başımıza Gelenler

25 Aralık 2023 21:04
Güneş sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2023 04:26

15 Temmuz 2024 17:13