Selami sonuçtan hiç memnun değil

Kia İlgili Firmanın Yanıltması

Selami
18 Nisan 2023 00:18

5 ay önce Eskişehir Lokman Koçarslan Kia bayiden almış olduğum Stonic aracımın şubat ayında taş gelmesi sebebiyle ön camını kaskodan değiştirdim. 17 Nisan tarihinde hiçbir darbe, taş gelmesi olmadan camda dipten çatlama oldu. Bayi servisi sanayiden bir cam ustası getirtip 1 dakikalık görsel kontrol sonrası buna çok ufak (tırnak ucunu gösteriyor) taş gelmiş deyip işçilik hatası olmadığını söyledi.

Hasar danışmanına, profesyonel bir eksper kontörlü istediğimi ilettiğimde bunu yapamayacaklarını, yıllardır dışarıdan bu ustaya iş yaptırdıklarını, güvendiklerini söylediler. Sanayiden getirdikleri ustanın söylemi sonucu garanti kapsamında olmayacağı bilgisi geldi. Aracı aldığımda da sigorta ve kaskomu Kia bayiinde yaptırdım. Satış sonrası destek profesyonelliği sıfır. Biz kendimiz yapıyoruz deyip sanayiden rastgele bir ustayı getirip aracı yaptırabilirler.

Çelik Motor'u aradığımda, bu durumu anlattım müşteri hizmetlerinden "servisin dışarıdan destek alabilirler" açıklaması geldi. Beni mağdur ettikleri için tüm haklarımı kullanacağım.

18 Nisan 2023 12:13 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvuru kaydınız oluşturulmuş ve ilgili birimlere iletilmiştir. Başvurunuzla ilgili olarak Müşteri İlişkileri Yetkilimiz sizinle en kısa sürede irtibata geçecektir. Saygılarımızla.

Aynur sonuçtan hiç memnun değil

Kia Stonic’te Tekrarlayan Fren Arızası Nedeniyle Güvenlik Endişesi

Aynur
07 Kasım 22:19
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
25 Mayıs 17:50