Mert sonuçtan hiç memnun değil

Kia CEE'd Soğuk Motor Egzoz Sesi Sorunu

03 Ekim 2024 08:42

Merhaba,2023 model Kia CEE'd aracımı ilk çalıştırdığımda araç soğukken egzoz tarafından bir ses gelmektedir. Araç ısınınca ses geçmektedir. İzmir'deki 2 tane yetkili servise götürmeme rağmen herhangi bir sorun olmadığı iletilmiştir. Sorun devam etmekte olup garanti kapsamında sorunun çözülmesini rica ederim.

03 Ekim 2024 12:51 (Şikayetten 4 saat sonra)
07 Ekim 2024 21:10

Sorunum çözülemedi. İncelemeler sonucunda araç soğukken bu sesi yapması normal denildi. 1.500.000 TL değerinde sıfır araç alıyorsun ve ilk çalıştırmada egzozdan rahatsız edici ses geliyor. Demek ki bu sorun kronikmiş. Kia markasına hiç yakışmadı. En kısa sürede aracımı satıp değiştirmeyi düşünüyorum.

Yorumlar (6)

Osman

Ben de servisle telden görüştüm yoğuşma suyu dedi normal dediler bende gitmedim

Osman

Bende de 2023 model aynısı var. Benim de egzozdan işten eve veya evden işe park ettiğimde aşırı su damlıyor. Bildiğin 8-10 damla değil bardak kadar altı ıslanıyor resmen komple. Egzoz ucundan değil alttaki egzoz büyük parçasından damlıyor. Sizde damlama oluyor mu

Mert

Merhaba, bende de damlama oluyor ama çok değil

Emre
Emre

Sorun ile alakalı çözüm sağlandı mı? Benzer ses problemi bende de mevcut.

Övünç
Övünç

Merhaba sorun çözüldü mü? Ben de xceed sahibiyim. Aracımı sıfır aldım. Yaklaşık 6 ay sonra aynı sorunla karşılaştım. Eğer bu durum normal genleşmeden kaynaklanıyorsa, neden daha önce değil de şimdi ortaya çıktı? Bana biraz şüpheli geliyor.

Mert

Maalesef çözümlenmedi, normal olduğunu genleşme sonucu sesin çıktığını ilettiler

Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Kia Sportage Fren Balatası Sorunu Ve Garanti Kapsamı

Muhammet
09 Ocak 2025 11:39

Emircan
28 Ocak 2024 02:20
Özcan sonuçtan hiç memnun değil

Kia CEE'd Kavrama Sorunu

Özcan