Kelebek Şirinyer Mağazası: Teslimat Gecikmeleri Ve Ürün Sorunlarıyla Mücadele

Kelebek Şirinyer Mağazası: Teslimat Gecikmeleri Ve Ürün Sorunlarıyla Mücadele
11 Kasım 2024 09:531.328

Eylül 2024 ortasında Kelebek Şirinyer mağazasından ürün satın aldık; bu süreçte bir hanımefendi bizimle ilgilendi. Teslimatın en geç Ekim ayının ikinci haftasında yapılacağı bilgisi verildi. Gecikme gerekçesi olarak koltuklardan birinin kumaşının değiştirileceği belirtildi. Diğer ürünler daha erken gelecek, o koltuk en geç Ekimin ikinci haftasında teslim edilecekti.

Eşyalarımızın bir kısmı Ekim başında geldi ancak dolabın kapağı ve rafında küçük kırıklar olduğu için değişim talep ettik. Ekim ortasına kadar, kumaşı değişecek bir koltuk, dolap kapağı ve rafın teslimini bekledik, fakat bilgilendirilmedik. Temsilcimizi aradığımızda, ürünlerin 17 Ekim’de üretimden çıkıp ertesi hafta teslim edileceği söylendi. Bir hafta sonra yeniden aradığımızda ise fabrika kaynaklı bir sorun nedeniyle fabrika çıkışının 24-25 Ekim’e ertelendiğini öğrendik.

Bu süreçte defalarca arayarak teslimat durumu hakkında bilgi almaya çalıştık, ancak her seferinde yalnızca "gelecek" yanıtını aldık. Zamanla verilen yanıtlar daha sert bir hal aldı, baştaki ilgiden uzaklaşıldı ve ses tonlarında belirgin bir değişiklik oldu. Ayrıca, bizim için bir anlam ifade etmeyen "Biz de mağduruz" gibi ifadelerle karşılaştık.

Koltuğumuz ve dolabımızın parçaları 5 Kasım tarihinde bize ulaştı. Sonunda kurtuluyoruz dediğimiz bir sürece bambaşka bir sıkıntı ile merhaba dedik;

Koltuğun kolları yanlış üretildiği için montaj yapılmadan salonun ortasına bırakıldı; salonumuz adeta bir depo gibi kullanılarak tamamlanmamış bir koltuk bırakıldı. Ayrıca, getirilen dolap kapağı da hasarlı olan başka bir kapağın yalnızca tadilat yapılmış haliydi. Kapağa yakından bakıldığında, hasarlı kısımlar ve üzerine sürülen gri boya açıkça görülüyor.

Mağazaya gidip durumu görüştüğümüzde, temsilcimiz orada değildi; yerine başka bir hanımefendiden bilgi aldık. 6 Kasım’da o kişi bizi arayarak koltuğun 21 iş günü içinde teslim edileceğini belirtti. "Kesin gelecek mi? " diye sorduğumuzda ise, "Bana gelen bilgi bu şekilde" yanıtını aldık.

Yakında aldığımız eşyaların üçüncü taksitini ödeyeceğiz ve hala tam olarak yapılan bir iş yok.

Bütün bu şikayetlerimizden sonra tekrar iletişime geçtiler ve aksiyon alacaklarını söylediler ve 15 gün içinde geleceğini ilettiler. Fakat yaşadıklarımızdan dolayı sözlerine inanmıyoruz. 15 gün daha beklemek zorunda kalacağımızı ve sonrasında da yine doğru bir iş yapılıp yapılmayacağını bilmiyoruz.

Aralık ayında koltuğumuza oturabilecek miyiz hiçbir şekilde belli değil.

11 Kasım 2024 10:00 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekiplerimiz sizinle max. 48 saat içerisinde iletişime geçecektir. Saygılarımızla.

12 Kasım 2024 00:52
Eki aç

Şimdi de yaptığımız tek şey üzerine oturmak olan koltuğumuzun kumaşı patladı... Hem bu kumaşlar için aylarca bekletiliyoruz hem de bu kadarlık kullanımdan sonra kumaş patlıyor! İnanılmaz bir firma!

12 Kasım 2024 00:54
Eki aç

Görüntüyü tekrar ekliyorum...

12 Kasım 2024 09:33

Değerli Müşterimiz ; Telefon görüşmemizde konu hakkında sizlere gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Sorunun çözümü için gerekenin yapılacağından emin olabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi Kelebek

14 Kasım 2024 10:28

Müşteri hizmetleri iletişime geçti fakat hala aynı sorun devam ediyor. İletişime geçen kimse yok. Hala kolları olmayan koltuk salonumuzda duruyor. Hiçbir işlevi yok.

14 Kasım 2024 11:32

Merhaba, Konuyla ile ilgili tarafınıza çözüm ekipleri aracılığı ile bilgilendirme sağlanmıştır. Sağlıklı günler dileriz. Çözüm Ekibi

15 Kasım 2024 20:15

Üzerinden 1 hafta geçti hala bir bilgi yok. Bilgi sağlayacak kişiler de mi imalata girişti? Sadece oyalıyorlar. En kısa sürede hakkımızı tüm alanlarda arayacağız!

20 Kasım 2024 14:51

Kelebek Mobilya'dan Gelen Kötü Koku Sorunu

İbrahim
7 Kasım 2024 19:382.219

20 Ekim 2024'de Florya Kelebek Mobilya Outlet mağazasını ziyaret ettim. Bir adet üçlü koltuk beğendim ve 21 Ekim 2024'de...

Kelebek Mobilya Mağduriyeti Ve Pişmanlık

16 Eylül 2024 03:30459

19.07.2024 tarihinde satın aldığımız 2 tane üçlü koltuğun teslim zamanı 31.08.2024 tarihinde olmasına rağmen ve sözlü ol...

Kelebek Mobilya Mağduriyeti Ve Pişmanlık

Yatak Odası Takımı Teslimatında Büyük Gecikme Ve İlgisizlik

Hüseyin
14 Mart 2025 15:101.388

"😊. Teşekkürler..."

1 Destek

Ahmet
6 Mart 2025 23:371.204

31 Aralık 2024 tarihinde eşimle İzmir Kemalpaşa şubesinden salon takımı aldık. Ürünlerin teslimat süresi 2 ay sürdü, ürü...

1 Destek1 Yorum

Kelebek Mobilya Teslim Edilmeyen Koltuk

Nihal
9 Temmuz 2024 11:53684

2024 Mayıs ayının başında Kelebek Mobilya'dan koltuk satın aldık. 45 günde teslim edilir dendi, bugün 60 günü geçtiği ha...

1 Destek

Tümünü Gör
Kelebek Mobilya Kırık Berjerim İçin Değişim Talebi!

Kelebek Mobilya KırıkBerjerim İçin Değişim Talebi!

Aykut
Kelebek Mobilya Koltuk Takım Şikayeti

Kelebek MobilyaKoltuk Takım Şikayeti

Fadime
Kelebek Mobilya Ve Paslı Demirli Koktukları!

Kelebek Mobilya VePaslı Demirli Koktukları!

Halime
Kelebek Mobilya Noira Yataklı Üçlü Koltuk Sıkıntısı!

Kelebek Mobilya NoiraYataklı Üçlü Koltuk Sıkıntısı!

Sinem
Kelebek Mobilya Koltuk Kumaşı Tüylendi!

Kelebek MobilyaKoltuk Kumaşı Tüylendi!

Handan
Kelebek Mobilya Koltukta Potlaşma Ve Çökme Sorunu