Reyhan sonuçtan hiç memnun değil

Karcher Süpürge Servis Sorunu

16 Ağustos 2024 14:45
Reyhan'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler sorunun çözüldü ama Bursa'daki dayland servisinin kapısından geçmem bir daha. Süpürgemi İstanbul merkeze gönderdiklerini ve masraf çıktığını söyleyip bana neredeyse bir süpürge ücreti kadar masraf çıkarttılar ama sonra İstanbul merkezle görüşmelerimde belli oldu ki İstanbul'a göndermemişler süpürgeyi. Resmen yasal olmayan bir iş yaptılar ama İstanbul merkez benden ücretsiz olarak süpürgeyi aldı ve gerekli işlemi yaparak geri gönderdi teşekkürler Karcher Türkiye.”

2023 Temmuz ayında aldığım Karcher WD3 elektrikli süpürgeyi çalışmadığı için Mart 2024 tarihinde Bursa Dayland servisine verdim. Süpürgeyi ilk götürdüğümde sonucun ne çıkacağını anladım! Hemen bir süpürgeye burun kıvırmalar, 'filtre tozlanmış' vs. demeler. Süpürgenin filtresinde toz değil de ne olacak? Bana oradan sıfır filtre göstermeler. Sonuçta toz çekiyor ve 4-5 aydır kullanıyoruz ve 3 yıldır kullandığım WD2 modelinde var. Sonuçta servisten bana verilen cevap: amaç dışı kullanım. Soruyorum, amaç dışından amaç nedir? 4-5 aylık süpürge ve ıslak kuru bir süpürge ve ıslak çekim bile yapmadan süpürge bozulmuş ve bana çıkardıkları rakam 3862 TL. Süpürgeyi 4200 gibi bir rakamla almışım ve daha 5-6 aylık süpürge. Daha süpürgeyi masaya koydum, sorununu anlatırken sonucu belli olan bir servise geldiğinizi anlıyorsunuz. Güzel iş vallahi, 4-5 aylık süpürge ve size suçu atmak için amaç dışı kullanım adı altında masraf çıkartmak, yeni bir süpürge parası istemek. Şimdi doğru Tüketici Hakem Heyeti ve bir daha bu markaya elimi sürmem.

22 Ağustos 2024 18:56

Adamların umurumda değil zaten ana merkezi arayın onlarında umurumda değil hiç servis garantisi var diye sevinmeyin bunlar hak hukuk tanımıyor ama Allah'tan Tüketici Hakem Heyeti var paramı söke söke alacağım

02 Aralık 2024 09:14

Karcher Süpürge Serviste Kayboldu, 2 Aydır Bilgi Alamıyorum

Selim
30 Mayıs 2025 18:33

Köksal
14 Nisan 2025 12:02
Atakan sonuçtan hiç memnun değil

Atakan
10 Haziran 2024 15:31