Belgin sonuçtan hiç memnun değil

Karcher Servisinde Sürekli Sorunlar Ve İlgisizlik

Belgin
21 Kasım 2024 11:47

Temmuz ayından beri tutma kolu kırılan SV7 buharlı temizlik makinesini servise gönderdim. Bir buçuk ay sonra, buhar suyu ekleme hanesinde önceden görünmeyen kablo çıkıklığı ile geri geldi. Hiç kullanmadan tekrar servise gönderdim; bu sefer de bir ay sonra yanmış motor değişimi ve vakum arızası için parça beklediklerini söylediler. Benim cihazımda vakum arızası yoktu.

Sonra karışıklık olmuş deyip ürünü gönderdiler. Ürün su tankı kırık geldi.

İçime şüphe düştüğü için yasal hakkım olan ürünün komple değişimini talep ediyorum. Kime ulaşsam, 'yetkim yok' diyor. Talep reddedilmiş, sadece kırık ürünün parçası gönderilecekmiş.

6502 sayılı Tüketici Hakları Kanunu'na göre yasal olarak yeni ürün talep etme hakkım var.

Karcher müşteri hizmetleri bu yasal hakkımı karşılamıyor.

27 Kasım 2024 11:28

Karcher Yetkili servisi ve müşteri hizmetleri departmanından şikayetçiyim. Temmuz ayından beri tutma kolu kırılan sv7 buharlı temizlik makinesini servise gönderdim. Bir buçuk ay sonra cihaz buhar suyu ekleme hanesinde önceden görünmeyen kablo çıkıklığı ile geldi.

Hiç kullanmadan geri servise gönderdim. Bu sefer de bir ay sonra yanmış motor değişimi vakum arızası için parça beklediklerini söylediler ancak benim cihazımda vakum ya da motor arızası yoktu.

Sonra karışıklık olmuş deyip ürünü gönderdiler. Ürün su tankı kırık geldi.

İçime şüphe düşündükleri için yasal hakkım olan ürünün komple değişimini talep ediyorum ancak hangi yetkiliyle görüşsem "yetkim yok"diyor. Garanti sürecindeki henüz Nisan 2024 tarihinde satın almış olduğum ürünün değişim talebi reddedilmiş. Sadece kırık ürünün parçası gönderilecekmiş.

6502 sayılı Tüketici Hakları kanununa göre yasal olarak yeni ürün talep etme hakkım olmasına rağmen Karcher Müşteri hizmetleri bu yasal hakkımı karşılamıyor. Mağduriyetimi gidermiyor. Tüm yetkilerinden ve Karcher firmasından şikayetçiyim

Ek

Hüsna sonuçtan hiç memnun değil

Karcher Sv7 Buharlı Temizlik Makinesi İade Sorunu

Hüsna
05 Mart 2025 18:45
Karcher Sv7 Buharlı Temizlik Makinesi İade Sorunu
Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

Karcher Buhar Makinesi Sorunu: Servis Ve Müşteri Hizmetleri Mağduriyeti

Yeşim
21 Aralık 2024 11:43
Alpay sonuçtan hiç memnun değil

Karcher SC4 Buhar Temizleme Makinesi: Sürekli Arızalar Ve Etkisiz Müşteri Hizmetleri

Alpay
17 Ekim 2024 15:35
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Kullanılmış Ve Arızalı Ürün Gönderildi, Müşteri Mağdur Edildi

26 Temmuz 2025 10:53