Alpay sonuçtan hiç memnun değil

Karcher SC4 Buhar Temizleme Makinesi: Sürekli Arızalar Ve Etkisiz Müşteri Hizmetleri

17 Ekim 2024 15:35

Bir buçuk yıl önce bir SC4 Buhar Temizleme makinesi aldık.

Kutuyu açıp makineyi kullanmaya başladığım ilk gün makine bozuldu.
Makinenin tutacağından buhar sızdı ve beni yaktı. Hemen müşteri hizmetleriyle iletişime geçtik ve yeni bir makine istedik fakat müşteri hizmetleri önce onlara göndermemizi söylediler. Problemi tespit edip ona göre bir yol izleyeceklerini söylediler. Tamir edip bana geri gönderdiler ama ilk kullandığımda elim yandığı için tedirgindim. Yavaş yavaş makineyi tekrar kullanmaya başladım ama belki 10. Kullanışımda makineyi kapatıp bir saniyeliğine yere koydum ve buhar, tutacaktan fışkırdı.

Müşteri hizmetleri ile irtibata geçip makineyi tekrar servise gönderdik. Bir aydan fazla bir süre bekledik, bu sürede garanti altında olmasına rağmen tamir edip etmeyeceklerini bilmediklerini söylediler. Sonunda bir aydan uzun bir sonra makineyi tekrar gönderdiler ve tamir edildiğini söylediler. Tekrar kullanmaya korktum ancak denemeye karar verdim. Ve ilk kullandığımda yine tutacaktan buhar püskürdü.

Tekrardan müşteri hizmetlerini aradık ve onlara yeni bir makine istediğimizi söyledik ancak bunun kararını onların veremeyeceğini söylediler. Aynı zamanda, bir e-mail yazdık ve Karcher’dan başka biri bizi aradı. O sadece makineyi tamir edip gönderebileceklerini söyledi.

Onları dava açmaya karar verdik. Ama deneyimlerimizi potansiyel müşterilerle paylaşmak istedik çünkü Karcher müşteri hizmetleri ve servisinin etkisiz olduğunu gördük. Başka birinin de bizim yaşadığımız problemleri yaşamalarını istemeyiz.

21 Ekim 2024 16:52

Evet, tüketici mahkemede davamızı açtık

Uğur
Uğur

Bende aldım şikayetler çok fazla endişelendim iade etmeyi düşünüyorum. Müşteri hizmetleri ürünün arkasında değil gibi şikayetlere bakıldığında detaylı bilgi verdiğiniz için teşekkürler

Sürekli Arızalanan Karcher SC3 Ve Yetersiz Servis Deneyimi

Zekiyenur
17 Eylül 2025 19:27

Buharlı Temizleme Makinesi Arızası Ve Yetersiz Servis Deneyimi

Filiz
20 Haziran 2025 22:20
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

12 Mart 2025 17:48

Karcher Kategorileri