Zafer sonuçtan hiç memnun değil

14 Mart 2023 19:34

Karcher K2 model ürünüm arızalandı en yakın yetkili servis Ümraniye atılgan servise götürdüm. Eğer ürünü yaptırmazsam 100 TL ücret alırız dediler formu ektedir. Bende sıfırı 1200 TL ne kadar masraf çıkar sanki diyerek kabul ettim. Dönüş olmadı biz aradık ürüne tamir ücreti 2,629 TL ücret çıkardılar formu ektedir. Dedim yanlış mı anladım dalga mı geçiyorsunuz ürünün sıfırı 1200 TL yok deyip parçaları pahalı böyle dediler.

Ben size bir tavsiye vereyim dedim bir tane sıfır cihaz açın içindeki parçaları kullanın daha iyi haklısınız diye bana yeni sıfır ürün önerdiler bende tabii ki kabul etmedim. 100 TL'mi istemeye istemeye verdim çünkü arızalı cihazımı vermiyorlar Karcher merkezine sesleniyorum 100 TL iademi istiyorum ve ürünümün sıfırından uyguna yapılmasını istiyorum.

Not: 100 TL'nin faturası mail olarak gelecek dediler ve gelmedi hala!

27 Mart 2023 11:07

Dönüş yapılmadı

Ömer
Ömer

Karcher sitesinden sipariş ettiğim sıfır gönderilmesi gereken ürün kutusu önceden açılmış kullanılmış ikinci el boruları pislik içinde Ayrıca üfleme kısmı hava kaçırıyor defolu başkasının iade ettiği kullanılmış malı mi bize gönderiyorsunuz hiç mi insan sağlığını düşünmüyorsunuz.

Karcher K2 Model Basınçlı Yıkama Pompası Arızası Servis Sorunu

Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Karcher K2 Basınçlı Yıkama Makinesinde Tekrarlayan Pompa Arızası Mağduriyeti

15 Haziran 2025 19:45
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
08 Haziran 2025 10:46
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Üçüncü Kullanımda Bozulan Buharlı Temizlik Makinesiyle Yaşanan Uzun Mağduriyet

Çiğdem