Kappa Tur Vize Danışmanı Şikayeti

05 Nisan 2023 20:02

Harbiye acentenizden Benelux turu satın aldım. Acentedeki danışmanınız Vize ile ilgili her türlü sorum için danışman i***b*** ile iletişime geçebileceğimi, yardımcı olacağını söylediler. Sadece konsolosluğa yapılan başvuru formunda bir alanı hatalı doldurmamak adına bu şahsa WhatsApp üzerinden yazdım. Yoğun olabileceğini bile düşündüm o yüzden aramayıp yazdım ki müsait olunca 30 snlik bir cevabı vereceğini düşündüm.
Mavi tik olup okuyup o gün cevap vermeyince tekrar sordum "Başvurudayım" yanıtını aldım ve sonrasında herhangi bir dönüş olmadı. Ertesi gün acente danışmanı g*** Hanım'a sordum başka bir danışman olup olmadığını bu kişiden dönüş alamadığımı, kendisi de sağ olsun konuyla ilgilenip bu kişiyle iletişime geçmiş beni onun telefonuna bağladı.
İ*** b*** ile olan konuşmamızı aşağıya yazıyorum.
O: Ne var başvurudayım müsait değilim?
Ben: g***Hanım yönlendirdi.
O: Ben çok yoğunum ilgilenemem.
Ben: Size yönlendiriyorlar ben ne yapabilirim bu durumda?
O: WhatsApp'tan yazın.
Ben: Yazmıştım dönüş olmadığı için bu şekilde iletişime geçtim.
O: Ne soracaksın?
Ben: Başvuru formunda bir alanı nasıl dolduracağımı danışacaktım.
O: e hem siz para vermemişsiniz hizmet almamışsınız hem soru soruyorsunuz tabi ki cevap vermem buna.
Devamına çok da gerek yok bu kadar ucuz üsluplu bir adamla neden çalıştığınızı anlayamıyorum. Yakın arkadaşım da bu tura katılıyor ve kendisi "para vermesine rağmen" daha bu olaylar olmadan vize danışmanı için problemleri olan sıkıntılı birisi demişti bana.
Memlekette başka danışman mı yok gerçekten bu bey neye güvenip müşteri ile bu şekilde konuşabiliyor. Bir güvencesi var belli ki çünkü ben özel sektörde kurumsal bir firmada çalışan yazılım mühendisiyim ne kadar yoğun olsak da hiçbir müşteriyi ve iş arkadaşımı bu şekilde tersleyemem çünkü iş kaygım var. Bu bey hayrına çalıştığını mı sanıyor?
Sizinle ilk kez tatil yapacaktım daha aylar var ancak bir gram hevesim kalmadı. Sinirden ağladım g*** Hanım şahit oldu 3 kuruş için sanki minnet ediyoruz gibi konuşması kabul edilebilir değil bir müşteri için. Bu kadar masraf yapmamış olsak da iptal ederdim ancak ben paramı kolay kazanmıyorum. Bundan sonra tüm kurumsal sektör çalışanı çevreme tur anımı bu şekilde anlatacağım. Tamamen fiyasko bir süreç oluyor. Bu kişiyle ilgili bir şey yapılmayacağına da eminim. Bundan sonra ne kendim bir daha turunuza katılırım ne de çevremi yönlendiririm. Sitenizde madde madde yazdığınız müşteri memnuniyeti konularında sınıfta kaldınız.

profile profile
13 Temmuz 2023 12:30 (Şikayetten 3 ay sonra)

Şenay
Şenay

Kappa turun Harbiye şubesindeki satış danışmanı ismini verdiğiniz vizeci ( vizeci diyorum kibarlığımdan) ile bizi de muhatap etti. Aynı korkunç konuşma tarzı ile ben de muhatap oldum. Adam sanki bu ısı parayla değil rica minnet yapıyor. Ben de bu hizmetin ücretini ödeyeceğimi ama öncesinde sormam gereken birkaç sorum olduğunu söyledıgımde, ben yoğunum sız zaten turu da almamışsınız neden soruyorsunuz dedi. Ben ısrarla kibarlığımı korumaya çalışsam da İlhami Bayraktar isimli şahıs telefonu yüzüme kapattı. Ve tabii ki geri aranmadım! Sorun, nasıl bu tarz insanlarla Kappa tur çalışıyor? İkinci sorun Kappa tur satış danışmanı neden vize hizmeti bedelini benden isteyip bir de vizeci ile bizi muhatap ediyor. İnanılmaz saygısız, iş bilmez ve gayri ciddi iş anlayışına sahip Kappa Turdan anlıyorum ki herkes rahatsız!

Nurgül sonuçtan hiç memnun değil

Nurgül
17 Temmuz 2025 13:32
Balkan Turunda Hijyen, Konaklama Ve Rehberlikte Büyük Hayal Kırıklığı Yaşadık
Balkan Turunda Hijyen, Konaklama Ve Rehberlikte Büyük Hayal Kırıklığı Yaşadık
balkan-turunda-hijyen-konaklama-ve-rehberlikte-buyuk-hayal-kirikligi-yasadik-1.jpg
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Kappa Tur Rezervasyon Değişikliğinde Bilgilendirme Eksikliği Ve Ek Ücret Mağduriyeti

06 Ağustos 2025 18:34
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Kappa Tur'un Vize Danışmanlığındaki Hatalı Yönlendirme Nedeniyle Tatil Mağduriyeti

02 Kasım 2025 01:41