Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Kale Seyahat Kale Otobüs Firması Seyahat Deneyimim

Kale Seyahat Kale Otobüs Firması Seyahat Deneyimim
29 Temmuz 2024 23:15

Şehirlerarası Kale Seyahat Turizm 29.07.2024 saat 18.45 Bodrum-Kuşadası yolcusuyum. Seyahat esnasında son derece kaba bir muavin ile karşılaştım. Su servisi dahi yapmadı. Uzun süre su servisini bekledikten sonra yaklaşık 30 dakika sonra su istediğimde, su çok sıcak diye ağzının kenarından yanıtlayan muavin, 5 dakika sonra elime atar gibi bir su verdiğinde su yeterince soğuktu. Seyahat boyunca su dağıtımı da dahil hiçbir servis yapılmadı. Araç Söke'den çıktığında, normal Kuşadası yolundan gitmek yerine, inen ve binen yolcu olmadığı halde köy yollarından yolu yaklaşık 45 dakika uzattı. Muavine nedenini sorduğumda 'Ben bilmem, şoför bilir' şeklinde garip bir yanıt verdi. Yüksek sesle rahatsızlığımı bildirdiğimde maalesef otobüs yolcularından duyarlı bir yaklaşım gelişmedi. Her girdikleri Milas, Söke gibi otogarlarda ne kadar kalınacağına ilişkin bir bilgilendirme yapılmadı. Söke'de artık dayanamayıp şoföre sorduğumda 'Hemen kalkıyoruz' şeklinde bir yanıt verdi. Arkasından 10 dakikalık bir ara oldu ve benden başka tuvalete gidemeyen 2-3 yolcu daha vardı. Seyahat yaptığım firma 1970 köy otobüslerini andırıyordu. Bu firmayla bir daha asla seyahat etmem.

29 Temmuz 2024 23:29 (Şikayetten 13 dakika sonra)

Değerli Yolcumuz, Deneyiminizle ilgili kısa süre içinde birimlerimiz tarafından geri dönüş sağlanacaktır. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla. Kale Seyahat Müşteri ilişkileri Müdürlüğü

30 Temmuz 2024 12:32
30 Temmuz 2024 16:32
Ufuk
Ufuk
31 Temmuz 2024 04:53

1 kez arandım 30 dakika sonra aramalarını söyledim ancak be yazık ki kimse aramadı. Fazla bir beklentim de yok

31 Temmuz 2024 18:07

Özgün sonuçtan çok memnun

12 Ağustos 2024 06:40
"Öncelikle müşteri temsilcisinin ilgi alakası çok yerindeydi. Hemen yardımcı olmak istediler ve dönüş biletimi kendileri karşılamak istediler. Mağduriyeti gidermeye çalışan bir firma olduğunu belli etti. Teşekkürler Kale Seyahat."
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2024 14:53
Gizem sonuçtan çok memnun

22 Temmuz 2024 12:18
"Kısa bir sürede tarafıma ulaşıldı ve çözüm bulundu. Teşekkür ederim"
Kale Seyahat Sefer Aksadı, Çalışanlar İlgisiz Ve Taahhütler Tutulmadı

12 Ocak 2025 21:31