Kerim sonuçtan hiç memnun değil

TÜRKSAT Kablo TV Kanallar Yok Hizmet Yok Haftalarca Oyaladılar!

05 Kasım 2023 22:02

TÜRKSAT Kablo Net kullanıcısıyım. Kablo TV'de Star TV (yayında hiç yok), Kanal D, teve2 gibi birçok kanal yayın, bir var bir yok, bazen günlerce gelmiyor. Konu hakkında 3 defa arıza kaydı bıraktım, hiçbirinde ne arayan oldu ne soran ne de gelen üstelik 5 saat içinde evde olursanız arkadaşlar gelecek şeklinde aciliyet kaydı oluşturup beni evde tutup gelmedikleri bile oldu. Son müşteri hizmetleri görüşmemde bana geldikleri ve sorunun çözüldüğünü dair teknik ekibin arıza kaydını kapattıklarını söylediler. Yalan beyan ile oyalama veya boş hizmet peşinde bir çalışma içerisinde oldukları belli. Ben hizmet alamıyorsam, yalan beyanlarla bana hizmet verdiklerini sanıyorlarsa, ben niye her ay ödeme yapıyorum bu kuruma? Ayrıca internet kampanyalarında bile hediye kampanyaları pakete tanımlamayan bir kurum, hizmet sıfır, teknik destek sıfır, güvenirlik sıfır. Benim tüm mağduriyetlerim giderilmeyecekse iptal edin. Tüm abonelikleri bu kadar basit.

06 Kasım 2023 09:02 (Şikayetten 11 saat sonra)
06 Kasım 2023 09:58

Sayın Abonemiz; Ekipler tarafından gerekli müdahalelerin sağlandığı iletilmiştir. En kısa sürede sizlerle irtibata geçilerek gerekli teyitler sağlanacaktır. Saygılaırımızla.

06 Kasım 2023 09:58

Sayın Abonemiz; Ekipler tarafından gerekli müdahalelerin sağlandığı iletilmiştir. En kısa sürede sizlerle irtibata geçilerek gerekli teyitler sağlanacaktır. Saygılarımızla.

06 Kasım 2023 14:19

Sorun giderilemedi geri dönüş sağlanmadı her şey aynı vaziyette duruyor. Defalarca çağrı yaptım kayıt oluşturuldu v. S diye oyalandım sorun çözülmedi bırakın çözmeyi geri dönüş bile yapılmadı dolaylı yollardan sorunuma çözüm bulacağım

14 Kasım 2023 20:07

Hala arayan soran yok evime gelen teknik ekip yok siz neye göre işlemi sonlandırıyorsunuz? Benim sorunumu çözdünüz mü? Bırakın çözmeyi arayıp bilgi bile vermeye tenezzül etmediniz.

Sercan
06 Temmuz 2024 20:41

Buğra
06 Kasım 2023 22:13
Erkan sonucu yetersiz buldu

17 Eylül 2023 22:57
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Çiğdem
11 Eylül 2023 14:43
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

30 Ağustos 2023 18:34