10 Haziran 2024 22:303.576

TÜRKSAT Kablo TV paketimizin parası ödendiği halde cascode 3 hatası vermekte, hiçbir kanalı izleyememekteyiz. 05 Haziran'da ilk müşteri hizmetlerine başvuru yapılmış, sorun çözülmediği halde çözüldü denmiştir. Daha sonrasında 07 Haziran tarihinde tekrar müşteri hizmetlerine başvurulmuş, yine aynı şekilde tarafımıza onarıldı denmiştir. Şu gün itibariyle hala hiçbir kanalı izleyememekteyiz. Gereğinin yapılmasını rica ediyoruz.

11 Haziran 2024 10:29 (Şikayetten 11 saat sonra)

Sayın Abonemiz; Öncelikle Türksat Kablo Hizmetlerine göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka için teşekkür ederiz... Şikayetinizi bizlere ulaştırmış olmanız bizim için sevindirici bir durum. Zira abonelerimizin ve müşterilerimizin düşüncelerini bilmek, bize her konuda daha dikkatli davranmaya sevk etmesi açısından büyük önem arz etmektedir. Bu nedenle göstermiş olduğunuz duyarlılıktan dolayı ayrıca teşekkür ederiz. Probleminiz ile alakalı müşteri memnuniyeti kapsamında işlem başlatılmıştır. Tarafınıza en kısa sürede dönüş yapılarak bilgi verilecektir. Saygılarımızla.

14 Haziran 2024 13:31

Tarafımıza herhangi bir dönüş yapılmamış olup, sorun hala çözülmemiştir. Televizyon yayınlarını izleyemiyoruz. Code 3 hatası vermektedir.

10 Temmuz 2024 19:33

Sorun hala çözülmedi.

Yorumlar(5)

Can
Can
25 Haziran 2024 22:58

Sorun çözüldü mü? Çözüldüyse nasıl çözüldü? Aynı sorunu yaşıyoruz çok rahatsızız.

Moustafa
Moustafa
21 Haziran 2024 23:25

Aynı sorun bende de var, sorun nasıl çözüldü?

TÜRKSAT Kablo TV'de Cascode 3 Hatası Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu!

Kablo TV
26 Haziran 2024 02:001.763

TÜRKSAT Kablo TV paketimiz Cascode 3 hatası vermekte, hiçbir kanalı izleyememekteyiz. Müşteri hizmetleri arıza olduğunu ...

1 Destek

Tümünü Gör
Kablo Net Kendi Sökmediği Cihazı Benim Sökmemi Bekliyor!

Kablo Net KendiSökmediği Cihazı Benim Sökmemi Bekliyor!

Yılmaz
Kablo Net Senden Kurtulmak İstiyorum!

Kablo Net SendenKurtulmak İstiyorum!

Haşim
Kablo TV Otomatik Kendiliğinden Açılıp Kapanıyor