TÜRKSAT Kablo Net Online İşlem Sayfası Çalışmıyor

15 Aralık 2023 22:40

TÜRKSAT Kablo Net online işlem sayfası 2 aydır çalışmıyor birkaç tane bilgisayardan ve birkaç tane telefondan denedim online işlem bölümündeki bilgileri doldurduğumuz ekranı geçmek mümkün değil. Bu sorunu telefon ile kaç defa bildirmeme rağmen sorunu çözmemişler ve birkaç kez mail gönderdim mailime bile dönüş alamadım. Online başvurularda 2 ay ücretsiz diye reklam yapıyorlar fakat sistemleri çalışmıyor. Bence bilerek yapılmış bir durum. Bu durumu telefon ile müşteri hizmetlerine bildirip zaman harcıyoruz, hesapta zamandan tasarruf için yapılmış bir kampanya ama bu seferde bu sorun için kaç kez müşteri hizmetlerini aramak durumunda kalıyoruz. Bu sorunun acilen düzeltilmesi gerekiyor. Bir kampanya başlatıyorlar ve kampanyanın bulunduğu sayfa çalışmıyor. Bu çok komik bir durum.

16 Aralık 2023 09:03 (Şikayetten 10 saat sonra)
16 Aralık 2023 13:10

Sayın Abonemiz; TÜRKSAT A.Ş. olarak siz değerli abonelerimizi memnun etmek en büyük motivasyon kaynağımızdır. Sizlerle irtibata geçilmiş ve işlemleri tamamladığınıza dair teyit alınmıştır. Sizlere daha iyi hizmet verebilme amacıyla çalışmalar yapmaya ve geri bildirimlerinizi uygulamaya memnuniyetle devam edeceğiz. Saygılarımızla.

Yılmaz sonuçtan çok memnun

Online Başvuru Sistemi Çalışmıyor, Kampanya Hakkım Tehlikede

Yılmaz
24 Ekim 15:11
"Tarafımca müşteri temsilcisi abdurrahman bey arayarak yardımcı oldu kendilerine teşekkür ediyorum."
online-basvuru-sistemi-calismiyor-kampanya-hakkim-tehlikede-3.jpg

Kablo Net 2 Ay Bedava Online Başvurusu Yapılmıyor
Doğukan sonuçtan çok memnun

Doğukan
02 Aralık 2024 12:32
"Hızlı bir geri dönüş sağlayarak sorunumu çözdükleri için teşekkür ederim."
TÜRKSAT Kablo Net'in Yanıltıcı Kampanyası: Ücretsiz İnternet Vaadi Ve Faturalandırma Sorunu
Selin sonuçtan memnun değil

27 Ağustos 2024 13:47