Murat sonuçtan hiç memnun değil

Kablo Net Ubee Modem Problemi!

Kablo Net Ubee Modem Problemi!
22 Mayıs 2024 17:37

Bir tanıdığımdan Ubee - EVW32C modem aldım. Almadan önce Mac adresini sorgulattım ki herhangi bir sorun çıkmasın. Müşteri temsilcisi arkadaş, herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi. Modemi aldım ve tekrar müşteri temsilcisi vasıtasıyla aktif ettirdik. En geç 1-2 saat içinde aktif olacağını söyledi. 'Tamam' dedim ve beklemeye başladım. Fakat aradan 2-3 saat geçmesine rağmen bir türlü aktif olmadı. Bunun üzerine tekrar arayıp aktif olmadığını belirttim ve servis kaydı açılmasını istedim. Ertesi gün eve gelen teknik servis görevlisi, modemin 2017 yılından davalık olduğunu ve bu yüzden çalışmayacağını söyledi. Ayrıca sorun benden kaynaklanmış gibi servis bedeli alınacağına dair bir mesaj aldım. Şimdi benim anlamadığım, eğer bu modem sorunluysa neden daha önce aradığımda bunu bana söylemediniz? Sorunlu değilse neden çalışmıyor? Bu konuda bana yardımcı olunmasını rica ediyorum.

23 Mayıs 2024 09:04 (Şikayetten 15 saat sonra)
23 Mayıs 2024 09:15

Sayın Abonemiz; Modemin aktif bir hizmette tanımlı olması durumunda veya modemin hukuka sevk boyutunda olması durumunda modem kullanımı maalesef sağlanamamaktadır. Saygılarımızla.

Murat
23 Mayıs 2024 21:14

Merhaba Kablo Net yetkilisi, Modem herhangi bir hizmette tanımlı değil, bunu müşteri hizmetleri vasıtasıyla öğrendikten sonra modemi aldım zaten. Mac adresini müşteri hizmetleri yetkilisine verdiğimde herhangi bir problemin görünmediği cevabını aldım. Mahkemelik bir durumda olsaydı onu da söylerlerdi herhalde. Ben modemi alıp aktivasyon yaptırdıktan sonra eve teknik servis geldiğinde öğrendim bu şekilde bir durum olduğunu.

Murat
30 Mayıs 2024 16:49

Ben anlamadım yani şimdi bana sunacağınız hiçbir çözüm yok mu?

Muhammet
22 Ocak 2024 09:43
Gülsena sonuçtan çok memnun

Gülsena
20 Ağustos 2024 18:57
Kablo Net Müşteri Temsilcisi İnternetimi Bozdu
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
21 Aralık 2023 14:07