Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Kablo Net İnternetim Aktif Ancak Online Oyunlar Oynanamıyor.

11 Haziran 2023 00:53

Kablo Net internet kullanıcısı olarak internetim var olmasına rağmen online oyun hizmetlerine giremiyorum. Firma beni sürekli oyalıyor ve çözüm üretmiyor. Parasını ödediğim hizmetten faydalanamıyorum. Saha ekipleri sürekli kayıtları problem çözülmemesine rağmen sorun çözüldü şeklinde kapatıyor. Müşteri hizmetleri derseniz konudan muaflar ve sorun çözümü için yetersizler. İnternetin olmasına rağmen hiçbir cihazdan ve oyundan oyun servislerine bağlanamıyorum. Bir garip sorun ki çözülmedi kaç gündür.

12 Haziran 2023 18:50

Merhaba, Kullanmakta olduğum TÜRKSAT Kablo Net internetim ile son günlerde herhangi bir cihazdan (ps5, Xbox, mobil cihazlar vs) herhangi bir oyuna giriş yapmak istediğimde internet online servislere erişmemi engelliyor. Bu durumu defalarca kayıt açtırarak servis talep etmeme rağmen herhangi bir düzenleme gerçekleşmedi. Modem değişimi, ip değişim, kablo değişimi, modem ayarlarının iyileştirilmesi gibi hemen her yol denenmesine rağmen çözüm üretilmedi. Bunların yanı sıra wi-fi bağlantı ile 20mb upload olan hızım kablolu bağlantıda 3mb civarında çıkıyor ve bu konuda çözülemedi. Oyun odaklı olarak kullandığım interneti şu anda kullanamıyorum. Hizmetim uzun süredir iyileştirilmedi ve açtığım tüm kayıtlar sorun yoktur denilerek kapatılıyor. Tek taraflı bir şekilde mağdur ediliyorum. Hizmet akdimin haklı sebeplerle fesih edilmesini talep ediyorum.

11 Haziran 2023 11:39 (Şikayetten 10 saat sonra)
11 Haziran 2023 11:59

Yaklaşık 1 saat önce modem değişimi yapıldı. 15 dakika sonra problem çözülmüş olacak denilerek evden ayrıldı servis ekibiniz. Modem değişmesine rağmen aynı problem devam ediyor. Açık olan arıza kayıtları sorun çözülmeden çözüldü şeklinde kapatılıyor. Saha ekipleriniz yalan beyanda bulunuyor. Sürekli sizi arayıp kayıt açtır Aktan yoruldum.

11 Haziran 2023 14:56
11 Haziran 2023 15:00
Kablo Net İnternetim Aktif Ancak Online Oyunlar Oynanamıyor.

Tarafıma az önce dönüş yapıldı. Başka elden bir şey gelmiyor diye de bitirilmiş. 2023 yılında parasını ödediğim interneti istediğim amaçla kullanamıyorum. Online oyun servislerine hala bağlanılamıyor ve koskoca şirket bu sorunu çözemedi. Büyük bir Başarı hikayesine doğru gidiyor konu.

11 Haziran 2023 15:03

Konunun oyun siteleri olmadığını cep telefonu, PlayStation, PC herhangi bir oyuna girildiğinde online olamama sorunu olduğunu defalarca anlatmama rağmen hala oyun siteleri şeklinde kayıt bitiriliyor. Bu da inanılmaz bir anlayış yeteneği gerektiriyor.

12 Haziran 2023 11:34
12 Haziran 2023 14:16

Bir çok kayıt açtırmama ve buraya dahi yazmama rağmen konunun hala "bir platformdan online olunamıyorsa orası ilgilensin" boyutunda anlaşıldığını görmek beni çok şaşırttı. Konuyu tekrar en açıklıyorum. Lütfen ilgili kişi daha dikkatli okusun. Kablo Net ile aldığım internet hizmetinden herhangi bir telefon, PlayStation, Xbox, PC gibi cihazla herhangi bir oyuna girildiği durumda internet bir çeşit ban uyguluyor ve girilen oyunda online olmayı engelleyen bir durum ortaya çıkıyor. Konu tek bir cihaz ya da oyun değil. Bütün platformlardan ve bütün oyunlardan online olunamama sorunu var. Bu sorun platformların sorumu değil. İnternet sağlayıcısının sorunu. Bu kadar anlayışsız bir firma ile yıllardır karşılaşmamıştım.

02 Ağustos 2024 23:57
Dilek sonuçtan memnun

27 Ekim 2024 09:51
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

17 Mayıs 2023 22:07

14 Temmuz 2023 17:58
Mert sonuçtan memnun

20 Eylül 2024 11:59
"Geç de olsa çözüldü, teşekkürler"

Kablo Net Kategorileri