Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
27 Ekim 2023 12:34

Paslanmaz çelik diye sattıkları baby steel tencere seti ve çaydanlık aldık. Baby steel ürünler üzeri deformeli çizik çıktı geri verdik yenisi geldi bir ay böyle geçti. Özellikle bebek için aldığımız set İlk yıkamada paslanmaya başladı. Aldığımız yere geri götürdük ve bize merkeze yollayacağız dediler yine aldılar ürünleri. 1 ay da böyle geçti. Ürünün içini patlatıp göndermişler, hiçbir işlem yapılmadı dediler ve aynı ürünü verdiler. Bu kez çaydanlıkta aynı oldu tekrar ısrarımız üzerine tüm ürünleri verdik hala bekliyoruz. Bebeğim ek gıdaya geçti diye aldım ek gıdaya geçeli 4 ay olacak halen kullanamadım. İzmit Symbol AVM de ki personelin ilgisizliği, umursamazlığından bıktım artık. Sorduğumuz hiçbir soruya cevap alamıyoruz, yalnızca merkeze göndereceğiz bilmiyoruz efendim su bu deyip geçiştiriliyoruz. Böyle bir markanın bu kadar pişmanlık yaratması bizi çok üzdü. Ayrıca bu kadar ilgisiz tecrübesiz eleman çalıştırmasında. Ürünlerim halen yok arayan da yok. Artık yasal yollarla işlem başlatacağım.

13 Ağustos 2023 17:25

Sedef
25 Ağustos 2023 00:15
Sevan sonuçtan hiç memnun değil

Sevan
01 Temmuz 2023 01:41

Srraty
15 Ekim 2024 10:15
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Paslanmaz Çelik Tencere Kısa Sürede Oksitlendi, Garanti Ve Müşteri Hizmetleri Yetersiz

Tuğçe
17 Temmuz 2025 18:29
paslanmaz-celik-tencere-kisa-surede-oksitlendi-garanti-ve-musteri-hizmetleri-yetersiz-1.jpg